Skocz do zawartości
Robertcik

Unreal 2: The Awakening

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z was zauważył, ze w u2 niema muliplaya? 

Mam oryginal wersje i fizycznie tego multiplaya niema!

czy zauwazyles ze sam unreal byl tworzony zmysla o singlu, a tournament o multiplayer`ze ? chyba z jakiegos powodu tak je nazwali ? ;)

Sorry, ale w u1 jakoś był multiplay dlatego myślałem, że będzie i w u2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos z was gadal z jakims robalem (na tym statku duzym tuz przed 1. misja)???? Otworzylem klape, patrze... robal! Cos w stylu face huggera (alien). Gadam z nim: spam,spam,spam, hug*** (hug-coś) no i pojawilo mi sie: Lincoln pleased. Co to jest????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie U2 jest skif na kiju, moim kolegom sie podobalo, ale do czasu, nie dosc ze grafa jest gorsza niz w UT2003 to jeszcze gra krotka i to jest typowa rzez, w ktorej rezasz 20 kwadratowych alienow (nie liczac scaraja) itp. itd. moglbym pisac i pisac, ciekawy jestem co wy na to... Po mojemu po nieudanej probie ATARI, mam nadzieje ze sie bardziej z tym postaraja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak,U2 dla mnie byla dobra pozycja poki nie przeanalizowalem wshystkiego i nie ukonczylem jej wiec teraz zdanie wyglada mw tak : dobra grafa ale to wshystko,srednia grywalnosc bo potem jest male zroznicowanie misji,muzyka jest srednia a pozatym gra jest za krotka i ma fatalny koniec -wiec czekajcie na Dooma 3 albo qpcie splinter cell i grajcie w d3 alfe kotki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ktos z was gadal z jakims robalem (na tym statku duzym tuz przed 1. misja)???? Otworzylem klape, patrze... robal! Cos w stylu face huggera (alien). Gadam z nim: spam,spam,spam, hug*** (hug-coś) no i pojawilo mi sie: Lincoln pleased. Co to jest????

Ja tam od tego uciekłem ;-) Jeszcze na mnie wskoczy, a że nie miałem żadnej bronie to się bałem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukalem ale nie znalazłem na forum :oops: , chyba juz była o tym mowa. W drugiej misji gra wychodzi mi do systemu i melduje GPF zwiazany chyba z Direct Sound. Config jak w podpisie, Mam dwa glośniki i włączony EAX.

Czy ktoś wskaże mi gdzie jest patch, albo gdzie byl poruszony ten temat?

Z góry dziekuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gralem w ta gre jakis czas temu ale mi sie szybko znudzila i ja usunalem. Ale nie uninstall tylko wyrzucilem ja do kosza bo uninstall nie dzialal. I teraz chcialem ja ponownie zainstalowac to w autorun mozna tylko play dac. Gry nie ma na HDD wiec oczywiscie jak wklepie play to blad wyskakuje. Jak daje setup z glownego katalogu na krazku to gre mi odinstalowuje (tej ktorej nie mam juz dawno na HDD :P ) i jeszcze konczy komunikatem, ze gra odinstalowana - zakoncz :)

Nie mozna gry zainstalowac wobec tego bo za kazdym razem wlacza sie uninstall samoistnie zamiast install.

Gdzie jest wpis w rejestrze aby go skasowac (bo pewnie gdzies tam siedzi info o grze) ?

Juz kilka jakis pozycji z rejestru usunalem. Ale to byly wpisy firmy Infogrames wiec nie usunalem chyba niczego o U II.

Jak oszukac ta instalacje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie potrzebny będzie jescze crack. W sumie to przeszedłem już całego, ale nieźle się nawkurzałem oglądając pokaz slajdów w niektórych momentach. Choć sprzęt wcale nie taki kiepski. W sumie to i tak giera nie dorasta nawet do pięt Pierwszemu Nierzeczywistemu. ALe legenda to jednak legenda, nawet skopana :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi