Skocz do zawartości
Robertcik

Unreal 2: The Awakening

Rekomendowane odpowiedzi

Heheh ja miałem z tym inny problem . Tak jak tobie gra mi sie znudziła ( przeszedłem ją w 3 niepełne dni ). Odinstalowałem i teraz jak chciałem zainstalować to sie nie dało . W końcu za 15 razem odpaliło i zainstalowałem ... Niestety teraz musze grać w języku HISZPAŃSKIM . Ale słabo mi idzie bo polewke mam z tekstów krzyczanych przez lektora ( zwycięstwo bez straty punktu = Vitorio Simpaliadiwos , a Capture the flag = Capture la Bandera :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak qw to jest to....

Mam jeszcze jedno pytanie: Jestem w misj co mam wykrasc kod z kompa, przylatuje kilku marinsow z jakims hakierem i odpieram 1 atak, wszyscy zyja profesorek hakuje, spoko... i nic laze po mapie 10 minut i nic nic sie niedzieje ani niema kolejnego ataku ani nic... nuda....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż sprawa wygląda tak.

Gram sobie a tu w różnych momnentach raz po 5 min

a czasem póżniej wywala mnie z gry.Dokładny opis

błędu podam potem . Akurat robiłem format C i nic.

Sprawdzałem sterowniki i dalej to samo.

Może jakiś patch trzeba. ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak wyglada

General protection fault!

History: UObject::IsValid <- UObject::GetFullName <- UObjectProperty::CleanupDestroyed <- (ObjectProperty Engine.Actor.PhysicsVolume) <- UStruct::CleanupDestroyed <- (Class U2Pawns.U2Izarian) <- CleanupRefs <- U2Izarian Save5.U2Izarian24 <- ULevel::CleanupDestroyed <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Build: Jan 7 2003 18:16:21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Moje przemyslenia po raz drugi.

Wymagania sa za ogromne. Im dalej ide tym jest gorzej. Grafika wcale nie jest lepsza od tej z NOLF2. W dalszych planszach nie widac nigdzie nawet pixel shaderow - co w NOLF 2 jest nagminne.

Woda wyglada jak glut, 100x gorzej niz w NOLF2.

Ta druga giera zapier..... mi na max z AA i anizo a na tej moge zapomniec.

Zabija sie ludzi zamiast Skaarj. Jeden jedyny motyw, po ktorym mozna poznac, ze to unreal to wlasnie pojawiajacy sie od czasu do czasu Skaarj. Zero grozy (wyjatek z winda), zero wczucia w klimat. Ta gra bardziej przypomina Red faction niz U1.

Juz po demku alpha dooma 3 wiem na 100%, ze o U2 nikt nie bedzie za pol roku pamietal, a o doom3 beda mowily pokolenia :D

Wystawiam tej grze 6 na 10 mozliwych.

Nie bede jej nawet konczyl bo ponoc jest zenujacy.

Ehh, nawet intra nie bylo w tej grze. Skad, co gdzie, jak sie tam znalazlem ?

Nic nie wiem :(

Dopiesze tylko co do wymagan notke potwierdzajaca opinie o 512 ramu.

Kupilem dzisiaj drugie 256 MB. Wszystkie problemy z plynnoscia gry zniknely. Max detali 1024x768x32 i gra sobie smiga. No ale to dalej sredniak bez klimatu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkońcu moge sobie normalnie pograć

Robiłem dosłownie wszystko (byłem tak zdesperowany że

nawet miałem robic upgrade biosu , ale wycofałem sie z tego w ostatniej chwili) Okazało się że jakieś cudo popsuło moje

dętki 41.09 .Wgrałęm je jeszcze raz i śmiga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gram po 5 minut dziennie bo wiecej sie w ta gre nie da. Jedyne misje jakie mi sie narazie podobaly to na takiej planecie w deszczu (obronna) i potem z ta zyjaca planeta. Przypominaly mi misje z jedynki. Moze nie ta pierwsza bo jest w trybie cooperative ale ta druga byla juz niezla.

Mowilem juz w innym watku. Dokupilem drugie 256 MB ramu i gra smiga ze az milo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi