CyraxFX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Tu masz linka do patcha http://www.unreal.pl/dzial.php?dz=u2&id=filmy a crak do niego jest na forum poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 gra mi chodzi pięknie ( fps ma średno 70 na max detalach ), tylko że jak ktoś zaczyna rozmawiać to gierka mi w tym momencie szarpie i jest tak za każdym razem jak jakiaś rozmowa jest prowadzona w grze :) :twisted: czy może być to spowodowane, że karte dzwiękową ma zintegrowaną z płytą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 wylacz k.dzwikowa w biosie i sprawdz czy bez dzwiku tez tak bedzie , jak nie tzn ze moze to przez ta dzwiekowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Wylacz EAX lub sciagnij patch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 No wlasnie, faktycznie, juz pacze wyszly, w te pedy sciagam :lol:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 A ja się też przyłącze do problemów. Otóz jesli w grze nacisne klawisz strzałki obojętnie czy góra czy dół czy boki (reszta klawiszy nie powoduje problemu) wywala mnie z gry i mam Critical Error Assertion failed: iKey>=0&&iKey<IK_MAX [File:UnIn.cpp] [Line: 441] History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 000702D4 256 <- MessagePump <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 I o co chodzi sie pytam :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 OK zapodałem patcha :oops: i juz jest ze strzałkami ok. Ale znikaja mi teraz tekstury. Gdzie ten crack co miał to niby naprawic :?: szukam juz 3 godz :evil: a mogłem przez ten czas grac :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 OK zapodałem patcha :oops: i juz jest ze strzałkami ok. Ale znikaja mi teraz tekstury. Gdzie ten crack co miał to niby naprawic :?: szukam juz 3 godz :evil: a mogłem przez ten czas grac :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :evil: HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Zasnałem nad wyszukiwarka i dalej nic HELP, HILFE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Zauwazył którys z was moze wylatujace ze ściany zdjęcia jakiegos kolesia w pozie D. Michalczewskiego :?: Zobaczyłem to pod jakimis schodami chyba pod koniec pierwszego etapu. Normalnie spadłem z krzesła :lol: Mam oczywiscie screena ale nie mam jak go tu zarzucić :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Dawaj screena- zamieszczę. mechlin@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czuczu Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Juz wysłałem. Na tym screenie widać tylko jedno zdjęcie ale uwieżcie mi że one dosłownie wylatują ze ściany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 8) 8) 8) 8O 8O LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ale bajer. :P Jak do tej pory nie slyszalem o easter egg'ach w U2, a tu prosze... A gdzie dokladnie sa te schody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 FAKE, FAKE! :wink: :wink: Tak na serio to nie wiem :P Ale jesli to prawdziwe to fajne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 to nie jest fake, kiedyś na jakimś zachodnim forum też o tym czytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 BUEHEHEHEHE :lol: :lol: :lol: ..............świetny JOKE ze strony programistów :lol: ............ciekawe co na to Michalczewski :wink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Proszę o pomoc gdy zainstalowałem Unreala2 i w niego zagrałem zauważyłem cos dziwnego. Tekstury znikaja !!! Podczas wprowadzającego filmiku nie ma tego dużego statku , tylko ten mały . Na poćżatku jak gadasz z tym generałem to zikaja kompy , po czym się znofu pojawiąją i tak w kółko . Jadę na sterach 61.12 .sprzęt jak w podpisie . P.S Podczas instalki wyskoczyło parę błędów , które ingnorowałem ale one dotyczyły plików .uax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 zmien stery na starsze....mi na 45.23 chodzil bez problemów...no ale ja mam gf3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 No zmiana sterów na starsze pomogło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...