Hanu Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 U mnie też tak wywalał i była to wina źle skopiowanej instalki. Poprawiłem i chula bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Ql - przy konfigu: AMD Duron 1,2 Ghz, 128 SDRam, GF4 420 64 MB przy rozdzielczości 1024x768 i detale (prawie wszystkie) na full miałem średnio 39-45 Fps'ów. Naprawde QL 8) To nie forum feritejls. Mam ci skrina poslac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam ci skrina poslac ??daj na forum, a jak niemozesz to podeslij mi, a ja juz wstawie na serva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Wczoraj odpaliłem i.... szukałem szczeny na podłodze przez pół godziny :twisted: Gra mnie rowaliła na maxa i absolutnie nic sie nie wywaliło/zwiesiło/wykrzaczyło. Jedynie koniecznścią była instalacja nowych dentek 41.09 bo znikały texturki, ale pozatym śmiga aż miło. Dziś dokupuje dodatkowe 256Ram bo troszkę swap'uje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subzero Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Proszę tylko nie ban bo tego nie zniosę(to mnie zabije) RAAAATUNKUUUU!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mam ci skrina poslac ??daj na forum, a jak niemozesz to podeslij mi, a ja juz wstawie na serva Srednio to bedzie on miąl dopiero jak zrobi timedemo.......a nie sugerowac sie chwilowym zliczaniem fps. Mając 50 fps w jednej chwili za moment mozna miec 15 i wtedy to nie jest gra tylko fotoplastikon. Wczoraj testowałem u kolesia na gf44200 atlon 2.0 i 512 wiec wiem jak to wygląda......nie idzie grać normalnie...........kaszana..... Na moim gf3ti200 to samo...........żeby mozna było powiedziec ze gra chodzi dobrze to minimalna liczba fps ( dla mnie) nie moze spaść ponieżej 40. Nie mówie oczywiscie o grze w q3 bo tam musze miec najmniej 80 zebym sie nie denerwował. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Wiesz co subzero, szkoda mi ciebie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Umawiam się tylko z księdzem z naszej parafi Niedosc ze glupi to jeszcze pedal. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Wczoraj odpaliłem i.... szukałem szczeny na podłodze przez pół godziny :twisted: Gra mnie rowaliła na maxa i absolutnie nic sie nie wywaliło/zwiesiło/wykrzaczyło. Jedynie koniecznścią była instalacja nowych dentek 41.09 bo znikały texturki, ale pozatym śmiga aż miło. Dziś dokupuje dodatkowe 256Ram bo troszkę swap'uje. co do zjadania tekstur, to detki 40.72 faktycznie. mam fajne przyklady: beda widoczne, jak interia zacznie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A posylaj screeny i tak Ci nie uwierze, ze se pykasz plynnie na maxdetalach na takim sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 subzero: zmien tego avatarka, bo sie niedobrze robi. jak to ty na nim jestes to szczerze wspolczuje. i nie dziwie sie, ze tylko ksiadz chce cie jebac. dobrze chociaz, ze nie splodzisz nastepnego takiego brzydala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 z 256mb ramu rwie - hdd mieli chyba ze ma te 39-45 fps w menu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A posylaj screeny i tak Ci nie uwierze, ze se pykasz plynnie na maxdetalach na takim sprzecie.ja tez nie. moze ma w grze max detale, a w rivatunerze, czy gdzie poblokowane wszystko, ale i tak nie sadze, zeby na srednich albo nawet na niskich mial tak framerate. bez obrazy Blantmen. :wink: nie ten procesor przede wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Hmm, kumpel juz przeszedl a ja jestem w 7 misji (jest 10) a gralem moze z 3h dopiero (w tym troche rozgladania sie, podziwiania terenow :)), ogolnie rzecz biorac zawiodlem sie na gierce... Grafika wcale nie powala (na high), gra jest strasznie liniowa (moglby sie ktos w koncu przemoc), klimat sredniawy, nie wiem jak mozna go porownywac do klimatu HL (nie pamietam gdzie to czytalem), ogolnie gra przereklamowana. Moze fanom serii U sie spodoba, ale na mnie zrobila wrazenie jedynie negatywne. ano racja, mnie wkurzulo jedno a wiec to ze nie ma praktyczie zadnego powiazania z Unreal 1 ktory mial zajebisty klimat a U2 to juz bardziej rozwalanka jak wiekszosc innych z tym ze grafa ladna Racja......unreal2 to kał i tyle.......czekałem i sie zawiodłem jak nie wiem co......nie ma w niej ani naprawde dobrej muzy na którą liczyłem......ani merytorycznie nie jest dobra......a grafa miejscami wygląda chyba gorzej jak unreal 1.........nie wiem skąd sie biora takie wymagania tej gry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Buech....a ja mam zamówione 512 DD-R 333.....to może <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jeszcze z 256 MB? :D Nie no żart- i tak będę spłukany dzisiaj......uch :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ......... I tym "milym" :evil: akcentem osobnik subzero zakonczyl swoja krotka "kariere" na naszym forum :x Boze ......... chron nas przed debilami .......... please :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 O procesor to juz mi nie chodzi. Tylko o grafe i przede wszystkim RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Na otwartej przestrzenie nie spada ponizej 35, a w pomieszczeniach ponizej 50. 1024x768 32bit full detail AAx4 AFx16. Jak nie ma wrogow to ponad 100 nawet ciagnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Na otwartej przestrzenie nie spada ponizej 35, a w pomieszczeniach ponizej 50. 1024x768 32bit full detail AAx4 AFx16. Jak nie ma wrogow to ponad 100 nawet ciagnie. no i co sie chwalisz ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jak to czytam to sie zastanawiam czy to napewno a drugiego unreala chodzi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No ten motyw z winda jest jednym z najlepszych. Sluchawy na uszach, winda zaiwania w dol, hamulce bezpieczenstwa piszcza a tu nagle na dach (szklany :P ) spada skaarj. Omal sie nie posralem z wrazenia - a bylo nieziemskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 ja juz skonczylem grac i powiem jednao innego zakonczenia sie spodziewalem :( a ogulnie gra mnie zawiodla, poprostu jak dlamnie za malo w niej Unreal 1 ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jak to czytam to sie zastanawiam czy to napewno a drugiego unreala chodzi....widzisz, super grafika nie musi oznaczac olbrzymich wymagan sprzetowych, dobrze zoptymalizowany kod oraz efekty 3d jest glownych artybutem calej serii Unreal'a, a Doom III w wersji beta jest po prostu pozbawiony tej optymalizacji, dlatego to chodzi jak chodzi, a posiada mniej efektow 3d od U2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A posylaj screeny i tak Ci nie uwierze, ze se pykasz plynnie na maxdetalach na takim sprzecie.Nie sysko na full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jaks sądzicie jest sens zebym sobie sciągał 2jkę dodam ze 2003 chodzi spoko tzn 20-40fp moszka tak sie glupio sklada ze nie zobaczysz roznicy miedzy 40a 80 .. w unrealu i w q3 tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jaks sądzicie jest sens zebym sobie sciągał 2jkę dodam ze 2003 chodzi spoko tzn 20-40fp moszka tak sie glupio sklada ze nie zobaczysz roznicy miedzy 40a 80 .. w unrealu i w q3 tez... masz racje, ze w Unreal'u nie widac zbytnio roznicy miedzy 40, a 80 klatkami, ale w Q3, to juz inna sprawa, tam musi byc conajmiej te 80fps by sie dobrze gralo, inaczej ciezko z raila wycelowac ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jaks sądzicie jest sens zebym sobie sciągał 2jkę dodam ze 2003 chodzi spoko tzn 20-40fp moszka tak sie glupio sklada ze nie zobaczysz roznicy miedzy 40a 80 .. w unrealu i w q3 tez... Wlasnie to jest dziwne bo gra wyglada tak samo - a moze w niektorych miejscach gorzej od ut2k3 a jest 2x bardziej wymagajaca - przynajmniej jezeli chodzi o ram - mi 256 nie starcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jaks sądzicie jest sens zebym sobie sciągał 2jkę dodam ze 2003 chodzi spoko tzn 20-40fp moszka tak sie glupio sklada ze nie zobaczysz roznicy miedzy 40a 80 .. w unrealu i w q3 tez... Wlasnie to jest dziwne bo gra wyglada tak samo - a moze w niektorych miejscach gorzej od ut2k3 a jest 2x bardziej wymagajaca - przynajmniej jezeli chodzi o ram - mi 256 nie starcza. jakbys nie zauwazyl, to UT2k3, to pojedyncze mapy, na ktorych walczy, a w U2 sie przechodzi przez kolejne plansze, ktore sa duze i bardzo rozbudowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 To wiem. biore tez pod uwage wypasion AI przeciwnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 jak to czytam to sie zastanawiam czy to napewno a drugiego unreala chodzi....widzisz, super grafika nie musi oznaczac olbrzymich wymagan sprzetowych, dobrze zoptymalizowany kod oraz efekty 3d jest glownych artybutem calej serii Unreal'a, a Doom III w wersji beta jest po prostu pozbawiony tej optymalizacji, dlatego to chodzi jak chodzi, a posiada mniej efektow 3d od U2 :) to dlatego ze ta beta doom III to alfa. nie wiem dlaczego to porównujesz.... z jednej strony w pełni skonczona gra jaką jest u2 a z drugiej d3 ktory nawet nie jest dobrze zaczęty. co do wymagan: nie chodzi mi o to ze watpie w dobrą optymalzacje gry, tylko o to ze ktos kto spełnie wymagania prawia minimalne (zwłaszcza jesli chodzi o 128mb ramu i gf4mx420) gra na max detalach... ten fakt wydaje mi sie wątpliwy... no ale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...