Skocz do zawartości
Robertcik

Unreal 2: The Awakening

Rekomendowane odpowiedzi

nic tylko czekac na czesc 3 ;P (jesli sie nie przestrasza klapy czesci 2) moze spowrotem zacznie robic ta gre Digital Extremes & Epic Games a nie jakis interplay bo oni zawsze produkowali gry w stylu idz zabij i wroc

Sorki bracie ale walisz farmazony.......INTERPLAY syf?????? a grałeś może w FREESPACE ?????.......ja pykałem w obie części ......mam nawet oryginały chociaż jestem głównie zwoplennikiem FPP.

Nie widziałem jeszcze lepszego symulatora gwiezdnego jak Freespace....

Wszystko jest dopracowane.....a klimat to porpostu wciąga jak chodzenie po bagnach....

nie porownoj freespace do unreala bo to zupelnnie inne gry a chodzi mi tu przedewszystkim o fpp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miotacz rulez.

Mam małą propozycję dla wszystkich.

Proponuje stworzyć galerię screenów z różnych kart i różnych configach.

Nadsyłajcie zgłoszenia i screeny na adres: adnet@wis.pk.edu.pl

Szczególnie licze na właścicieli Radków 9700 i ich screeny z FSAAx4 i Anisoropx16 :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie no grafa jest niezla ;)

tylko te bronie jakies bidne sa :0

heh babka w skorzanym wdzianku rulezzzz :)

Wierz mi, ze ta grafa na zywo jest gorsza niz na screench. A niby powinno byc odwrotnie.

Jak zobaczylem najpierw tekstury na broni to pomyslalem, ze mam jakies detale poobnizane albo 8 bitowy kolor :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie. Przesadzacie z tą krytyką gry.

Grafa jest naprawdę spox, co do grywalności i klimatu to jest średnio, co zważywszy na tak wielki i reklamowany tytuł jest jednak porażką(?).

Podejdźcie do gry na luzaka, jak do kolejnego FPP i bedzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niepowiem ,Unreal II uzmyslowil mi ze jush niemam tak fajnego procka jak wczoraj ;P, ale po tuningu w sumie lazi zadowalajaco, zadko kiedy spada ponizej 30 , minimalnie jak widzialem to bylo z 19 ale masakra byla ;).W pomieszczeniach to jush fruwa ,50-80.A i niezgodze sie z toba kaeres ze U II to taki UT graficznie, wystarczy sie przyjrzec obiektom, efektom itp. sa bardziej dokladne i bogatsze, zreshta sami tworcy (siedzialem na forum U2 swego czasu) mowili ze polygonalnie U2 deklasuje UT2003.W U2 sa momentami BARDZO duze odkryte tereny ,UT wymieka.W sumie gra sie fajnie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzień dzisiejszy (bo oficjalnie ani DN4ever, ani Doom 3 sie nie liczą) powiem że grafa w Unreal 2 wymiata i jest najlepsza z tego co sie ukazało do tej pory. Nigdzie nie ma tak ostrych teksturek z mapowaniem środowiskowym i wypukłości. Jedyne co można sie przyczepić to szwankujące oświetlenie i (przynajmniej na R9000) brak cieni , czego tak podczas gry nie widać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera jasna taki sprzet jak w podpisie i chodzi bardzo płynnie ale właśnie doszedłem do takiego poziomu w misji Hell gdzie jest takie wielkie laboratorium z kilokama swiatłami (Walczy się tu z takim wielkim pająkiem) i tu jest taka czkawka ze sie grac nie da wkur... ze nie moge ale mi sie wydaje ze to wina kodu gry a nie sprzetu pozatym chodzi świetnie i tylko w tym jednym miejscu taka czkawa!!A grafika w grze na mnie osobiśćie zrobiła WIELKIE WRAŻENIE!!A i gra jest Bardzo Dobra!!

PS.Mam nadzieje ze wiecie o które miejsce mi chodzi w grze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jestem w następnej misji na takiej organicznej planecie i gra zapieprza az miło i chciałem powiedziec ze programisci albo cos spieprzyli w kodzie na tym poziomie w laboratorium albo wersja piracka posiada takiego buga bo nigdzie indziej gra mi nie spowalnia!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laboratorium, pewnie masz na mysli po prostu Twoja baze skad dostajesz zadania ???

Tak, tam faktycznie gra niemilosiernie zle chodzi - ale to jest najmniej wazne.

Sprobowalbys zagrac na 256 ramu (jezeli masz w dwoch kostchach to jedna wyciagnij) a dowiesz sie jak cierpie grajac w ta gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Kaeres ,niewiem co ty chcesz od tych broni, ->

--

http://www.scotchclub.of.pl/strona/temp/ra...isc/U2_shot.JPG

--

Jak dla mnie wyglada OK, nie widze tam 8bitow :P.Gierka jest naprawde niezla ,ale jednak do poziomu Unreala 1 jej brakuje, klimatu glownie ;[

Widac nawet na tym Twoim zdjeciu, ze jest gorsza jakosc textur na broniach niz w calej grze.

Tutaj widac jeszcze bardziej ta niedorobke.

http://ptys.wis.pk.edu.pl/~stratonace/jpg/...l/Shot00059.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

unreal II ma buga, zmniejszanie detali nie dziala i mam dokladnie tyle samo fps w minimum detali 640x480, co w 1024x768 max detali :lol:

Eee, to nie moze byc wina gry bo u mnie jest zmiana i to znaczna.

Czytalem o tym na kilku forach ;) Zmiena jest, choc nieduza, ale fpsy sa dokladnie takie same.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafika czasem jest po prostu piekna, a czasem az sie nie da patrzec - zalezy od planety na jakiej macie misje do zrobienia. mnie zastanawia czemu ta gra jest taka krotka?!?!? w unreala 1 to gralem dosyc dlugo, a te gre przeszedlem w 2 dni, a jakby usiasc rano to do dobranocki pewnie by sie dalo przejsc. imho to najwiekszy minus tej gierki. fajna jest ostatnia bron - czarne dziury 'produkuje' 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres na statku gdzie dostaje zadania gra mi chodzi bardzo dobrze chodzi mi o takie laboratorium w misji Hell to jest ostatnie laboratorium walczysz z takim wielkim pajakiem!!Takto napisałem ze gra mi chodzi bardzo dobrze!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam maly problemik z demem ut 2003. jak chce sie podlaczyc do serwera jakiegos to mnie wywala do Windowsa i taki komunikat:

General protection fault!

History: FD3DRenderInterface::SetMaterial <- FCanvasUtil::Flush <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie sie rwało strasznie ale cuz trudno teraz juz jestem jakies 4 misje dalej musze chronić swój statek i ani razu mi sie nie przucieło nie wiem co sie działo w tym laboratorium trudno zdaza sie takto nie narzekam chodzi super i powtarzam gierka równez jest super!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi