boxer Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam mam pytanie chciałem dzisiaj zagrać sobie w moja starą gierkę Dark Omen pod Windows XP zainstalowałem i gra wchodzi tylko do menu głównego nie ładuje sie dalej (czarny ekran) gra nie daje sie zamknąć tylko reset pomaga :cry: czy wie ktos może czy ta gra chodzi pod Xpkiem ( pod 98 mi chodziła) gdzieś czytałem że da sie ja uruchomić i zagrać ale nie wiem jak to zrobić. Proszę o rady , pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ma ktoś może cracka do tej gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zapoznaj się z regulaminem. Masz na to miesiąc. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...