Jarogniew Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) witam, gdzie w PL dostane takie złączki: chodzi mi konkretnie o takie jak na zdjęcciu a nie o, np: http://mcs.pc.pl/shop_img/SM9-12P_big.jpg wiem, że takie same są w produktach Innovateka. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dokladnie takie dostalem jak zamowilem w realitynet.pl (na zdjeciach mieli inne ale dostalem takie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Na allegro też takie widziałem .... :rolleyes: klyk Edit: Ewentualnie pod wąż 10\12mm klyk Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Dokladnie takie dostalem jak zamowilem w realitynet.pl (na zdjeciach mieli inne ale dostalem takie) ale realitynet nieczynne jest:) a mam mało czasu, mogę takie mieć, tylko że po 4,9euro wolałbym taniej :rolleyes: Na allegro też takie widziałem .... :rolleyes: klyk Edit: Ewentualnie pod wąż 10\12mm klyk :rolleyes: ale te z allegro są inne B) acha i potrzebuje z gwintem 1/4" na wąż 8/10 Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 ale realitynet nieczynne jest:) a mam mało czasu, mogę takie mieć, tylko że po 4,9euro wolałbym taniej :rolleyes: :rolleyes: ale te z allegro są inne B) acha i potrzebuje z gwintem 1/4" na wąż 8/10 To zapytaj tego kolesia z allegro może ma ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 coś takiego ---> KLYK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 blisko, ale dalej nie są to takie jak na załączonym zdjęciu:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 u nas w gdyni w pneumatigu były, jedyne 9zł za 10/12 3/8", drogo, drogo. Ale one sa wypasne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$pEEdiE Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) zajżyj na tą strone mają sporo szybkozłączek TU Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez $pEEdiE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) zajżyj na tą strone mają sporo szybkozłączek TU mają ale nie takie jak szukałem kupiłem takie złączki innovateka >klik< i jestem bardzo zadowolony bo właśnie o takie mi chodziło.. są dużo lepsze niż Camozzi pozdro Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wygladaja tak samo jak polskie za 3zl od sztuki... ale polskie maja troche dluzszy gwint... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...