Chałek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Witam Mam pytanko Czy ruszy mi procek celeron 1,3 tualatin na mojej plycie AMR P6VAP -A+ i chipset VIA VT82C694X/VT82C596B Z góry dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Po pierwsze to musisz "SZUKAĆ" a po drugie sprawdź na www.via.com czy two chipset na mobo obsługuje tualatiny bo ja nie mam pewności ale wydaje mi się że nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Po pierwsze to nie jakaś płyta AMr tylko Ecs...nie obsłuży ci tego celerona.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 NIE RUszY CI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musiałbyś mieć chipset VIA694T a nie X to wtedy by ruszył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejk's Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a ja tak z ciekawosci czy sam jestem po modzie taulatina na bx-a i tak z ciekawosci czy dziala to tez na inne plyty , naprzyklad ta co Chałek podal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Powinno zadziałąć ale nikt Ci nie da na to gwarancji.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chałek Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No nic wszystkim wielkie dzięki za pomoc. Jedyne wyjscie to wziąsc procek od dejka i sprobowac czy działa:) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...