Slayer Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Mam najnowszego VirtualDub, ale nie wiem, jak się za to wogóle zabrać. Mam bardzo dużo różnej wielkości plików filmowych w mpeg 4 wrost z aparatu cyfrowego i chociałbym to złożyć w jeden duży plik avi, najlepiej przekompresowany do najnowszej wersji divx. Ktoś pomoże? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albi_On Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...C4%85czenie+avi następnym razem użyj opcji SZUKAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Użyłem opcji szukaj, z tym, że ni znalazłem nic, co by mi odpowiadało. Ostatecznie możliwe, że pozostanie mi Virtualdub, ale wolałbym coś prostrzego i poprawnie działającego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 VD działa poprawnie i jest tak prosty, ze juz bardziej być nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Tyle, że jest problem, jak mam dodać prawie 300 plików- bardzo drażniące dodawanie pojedynczo każdego :|. Dziwne trochę, że plik wynikowy jest większy, niż sumaryczna wielkość dodawananych plików (może mi się tylko tak wydawało- sprawdzę)- Virtualdub określił 4.5 GB zbiór po połączeniu na 11GB, co mi zdecydowanie nie pasuje. Po przerwaniu pracy programu film (1GB materiału ) i tak miał rozjechany dźwięk :? Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...