KAMILcom Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 patrzylem ,ze na allegro moje kosci powinny pojsc za okolo 300zł, moglbym dodac jakies 100zł, znajdziemy cos wartego uwagi do 400zł ??ja miałem problem ze sprzedaniem winbondów za 220zł a, jak ty chcesz sprzedać noname za 300 to powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 @KAMILcom jak widać nie każdy noname jest z doopy wyjęty :P .... zdarzają się ślepe trafy i porażki do potęgi ..... moje to raczej z tych pierwszych chociaż i tak istnieją lepsze sztuki :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Raczej z max 250 za te pamieci wezmiesz odliczajac wszelkie prowizje ;) Ja ostatnio swoje 2x512 spuscilem za 230 (tez mialem taka dziwna parke kingston+twinmos). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Heh mi za swoje 2x512mb dawali 307zl z wysylka :) ale po przemysleniu sprawy i rozwarzeniu wszytskich + i - stwierdzilem ze poczekam na ddr3;] :D p.s i jak oc Pentiuma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 ja miałem problem ze sprzedaniem winbondów za 220zł a, jak ty chcesz sprzedać noname za 300 to powodzenia No nie wiem, czy Twinmos to noname ;) A powiem wiecej testowalem, kingmaxy lepiej mi sie kreca niz te przeklete twinmosy ;), mysle ze dam raze spoko 250 wychaaczyc za nie, to w koncu 2 razy po parce dzialajacej w dualu... Czyli 4 klocki po 256mb i wszystki na dualu smigaja, mysle, ze dam rade, ale chlopaki, nie martwcie sietym za ile je sprzedam, to juz moj klopot ;) ja tylko prosze o jakas dobra porade co wziac, badz moze ktorys z Was ma cos ciekawego na sprzedaz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Jak dobry bajer zapodasz to pójdą ;p, może TO co prawda kicha bo jedna kość to dual nie wypali a o to chyba chodzi, albo To jest tam tez druga pamięć sprzedawana przez tego samego użytkownika, więc napewno biegały w Dualu, troche bajeru napuścił z tym chłodzeniem ale aukcje godne uwagi.. :wink: Dałem D43 bo jak wiadomo nie potrzeba więcej jak max 2.9V i one robią spokojnie te 250Mhz przy 2.5-3-3-6 1T ale jakby co to spytaj tam kolesia na jakich timingach biegały przy 250 bo różnie się trafia.... Edytowane 1 Września 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Hhe fajne pamieci moje w dualu leca 225@2.5-3-3-5@2.85v;] a oto scren, nie wiedzialem gdzie go dodac wiec tu dalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ja juz dawałem. Tak jak w podpisie i obecnie siedze na 260MHz i 1:1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Jak dobry bajer zapodasz to pójdą ;p, może TO co prawda kicha bo jedna kość to dual nie wypali a o to chyba chodzi, albo To jest tam tez druga pamięć sprzedawana przez tego samego użytkownika, więc napewno biegały w Dualu, troche bajeru napuścił z tym chłodzeniem ale aukcje godne uwagi.. :wink: Dałem D43 bo jak wiadomo nie potrzeba więcej jak max 2.9V i one robią spokojnie te 250Mhz przy 2.5-3-3-6 1T ale jakby co to spytaj tam kolesia na jakich timingach biegały przy 250 bo różnie się trafia.... d43 lubia cl3 a nie cl2.5 najlepsze 2x512 to bedą patrioty na kościach kh !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Udalo mi sie dzisiaj zamienic moje twinmosy na geile cl 2,5, zobaczymy, czy cos sie zmieni (watpie), sluchajcie a co myslicie o geilach ultraX ?? Edytowane 1 Września 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Udalo mi sie dzisiaj zamienic moje twinmosy na geile cl 2,5, zobaczymy, czy cos sie zmieni (watpie), sluchajcie a co myslicie o geilach ultraX ??ultraX to są winbondy i potrzebują minimum 3.3v żeby rozwinąć skrzydła czyli jak zrobisz moda w swojej IC7 to bedzie b.dobry duet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 (edytowane) Moda chce uniknac do mod na pamieciach to jzu drapanie plyty, kurcze kto mi potem to kupi, przeciez polowa naszego narodu to lamy, ktore leca na to zeby wszystko swiecilo, chodzio na stocku i najlepiej ,zeby dzialalo w polowie tak szybko jak powinno ;) Tak czytam specyfikacje tych patriotek, co napisales, calkiem ciekawe, wyglada na to ze jest szansa pocisnac na nich to fsb 250... nawet przy przyzwoitych timingach :Dpomysle, poki co testuje 5:4 z kingmaxami + geile i narazie jest niezle :D P.S. Swoja droga Żeli moglby sie popisac screenami z spi, bo jesli cisnie takie fsb przy 1:1 to powinna byc petarda :D :> Edytowane 1 Września 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 P.S. Swoja droga Żeli moglby sie popisac screenami z spi, bo jesli cisnie takie fsb przy 1:1 to powinna byc petarda :D :> Szykuje sie format wiec jak odsyfie system dam wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Moda chce uniknac do mod na pamieciach to jzu drapanie plyty, kurcze kto mi potem to kupi, przeciez polowa naszego narodu to lamy, ktore leca na to zeby wszystko swiecilo, chodzio na stocku i najlepiej ,zeby dzialalo w polowie tak szybko jak powinno ;) Tak czytam specyfikacje tych patriotek, co napisales, calkiem ciekawe, wyglada na to ze jest szansa pocisnac na nich to fsb 250... nawet przy przyzwoitych timingach :Dpomysle, poki co testuje 5:4 z kingmaxami + geile i narazie jest niezle :D P.S. Swoja droga Żeli moglby sie popisac screenami z spi, bo jesli cisnie takie fsb przy 1:1 to powinna byc petarda :D :> tylko że ten kto kupuje abita IC7 napewno na stocku jechać nie będzie - rób jak chcesz, bo wsumie taktowanie ultraXy i patrioty bedą miały podobne - a niższe timingi w geilach nie będą dawć dużej różnicy na intelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Mod na napiecie na pamieciach to ten: ?? http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en9.php I jedno pytanie, czy jesli go zrobie to w duzym zagrozeniu beda moje obecne pamieci ?? (innymi slowy to napiecie jest tylko, przy zalozeniu ze wsadzam winbondy??) Edytowane 2 Września 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) No te pamieci na takim napięciu nie polecał bym puszczać, tylko winbondy.. Edytowane 2 Września 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 czyli ten mod poki co sobie odpuszcze ;), musze przyznac, ze geile z kingmaxami robia ladnie przy 5:4 fsb 256, wiec nie jest tak tragicznie, przy 1:1 pojechaly 235 (czyli kiszka) zastanowie sie jeszcze nad zmiana pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 czyli ten mod poki co sobie odpuszcze ;), musze przyznac, ze geile z kingmaxami robia ladnie przy 5:4 fsb 256, wiec nie jest tak tragicznie, przy 1:1 pojechaly 235 (czyli kiszka) zastanowie sie jeszcze nad zmiana pamieci...a jak testujesz stabilność ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 2 primy rownolegle katuje go tak kolo 3 godzinek... Oczywiscie spi 1m i 16m tez... a na koniec odpalam sobie na jakis czas obiviona :D I zeby nie bylo starcrafta tez sprawdzam, bo jak juz pisalem z moim starym celeronem, jak mial za wysoko to wszystko przechodzil, ale na starze sie wywalal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 2 primy rownolegle katuje go tak kolo 3 godzinek... Oczywiscie spi 1m i 16m tez... a na koniec odpalam sobie na jakis czas obiviona :D I zeby nie bylo starcrafta tez sprawdzam, bo jak juz pisalem z moim starym celeronem, jak mial za wysoko to wszystko przechodzil, ale na starze sie wywalal ;)weź lepiej ściągnij orthosa - sp2004 przygotowane dla 2 jajek (znajdziesz w faqu o amd x2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) ;) poszukam, poki co 2 primy ladnie go katuja bo ledewo chodzi, czyli widac, ze ma co robic ;) zrobilam VCC moda tego z rezystorkiem i mial nie pomoc przy 5:4, a tu prosze mamy 3,9 na procu i pamieci 208 przy timingach 2-3-3-6. :) Bo kondensatorka juz od dawna mam na chipset :P Zaczynam dosiegac stabilnie 4GHz, poki co mam fsb 262 i smiga :D Rezystorek dal kopa :D Dobra jest stabilnie fsb 262 na 5:4, mam pytanie, robil ktos droop moda z tej stronki ?? http://xtremesystems.org/forums/showthread...;threadid=37197 Jesli tak to dajcie znac jak wyszlo... bo mam czesci i chce sprawdzic :D Edytowane 4 Września 2006 przez morph231 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 I jak idzie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ninja scythe i 4GHz peklo, teraz jestem w pracy screeny zapodam jutro wieczorem, ale katowalem go 2 primami cala noc i 0 bledow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ninja scythe i 4GHz peklo, teraz jestem w pracy screeny zapodam jutro wieczorem, ale katowalem go 2 primami cala noc i 0 bledow :];] fajnie, u mnie 4.7 pekło :lol: :lol: (ale w biosie :lol2: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ale pewnie na WC ;) ja caly czas optymalizuje moje AC :D moze cos jeszcze sie uda, szkoda, ze nikt mi tu nie pisze na temad tyvh 2 modo co pisalem, bo jeszcze zastanawiam sie nad VAGP ( nie wiem jak karta to zniesie) i Droop Modem (po prostu nie wiem ile to daje...) bo moje obecne 2 mody pozwolily podniesc fsb o dobre 15Mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ale pewnie na WC ;) ja caly czas optymalizuje moje AC :D moze cos jeszcze sie uda, szkoda, ze nikt mi tu nie pisze na temad tyvh 2 modo co pisalem, bo jeszcze zastanawiam sie nad VAGP ( nie wiem jak karta to zniesie) i Droop Modem (po prostu nie wiem ile to daje...) bo moje obecne 2 mody pozwolily podniesc fsb o dobre 15Mhz. po 1 pisz w sigu jaki masz konfig, bo sie ne pamieta tego [; po 2 dropp mod daje duzo na procu, mozna dziki niemu ustabilizowac napiecia na cpu, co nie powoduje spadku pod stressem i mozna dac nizsze napiecie stabilnie. przy duzym oc znacznie to poprawia max proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Sluchajcie mam pytanko, a czy od seri patriotek KH nie lepsza bylaby LLK ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Sluchajcie mam pytanko, a czy od seri patriotek KH nie lepsza bylaby LLK ??ja tam nie widze sensu dopłacac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morph231 Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Nie no bo jest dziwna sprawa w sklepie komputerowym u mnie w Gda. sa KH i LLK w tej samej cenie... www.gral.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Nie no bo jest dziwna sprawa w sklepie komputerowym u mnie w Gda. sa KH i LLK w tej samej cenie... www.gral.plpewnie llk są niedostępne a jak będą to zmienia cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...