malczur Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 moj wujek wyjezdza do usa w pazdzierniku na jakis miesiac chce przywiesc troche sprzetu ktory tam mozna taniej kupic i zhandlowac tutaj mam pytanie co najlepiej kupic najlepij cos malego np pamiecie jestem otwarty na sugestie jak cos to moge przyjac zamowienie na cos konkretnego z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Pamięci DDR2: G.SKILL 2x1GB DDR2 800 (PC2 6400) Model F2-6400PHU2-2GBHZ Team Xtreem 2x1GB DDR2 667 (PC2 5400) Model TXDD2048M667HC3DC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zobacz na allegro co się sprzedaje, ale dopiero za jakiś miesiąc. A w jakiej miejscowości mieszkasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Tarnow no wiem ze do pazdziernika sie zmienia ceny sobie kupic drugie geforce 7800 gt i jakies fajne pamiatki ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Laptopa niech Ci przywiezie. Zobacz na allegro po ile sa np. Dell'e z USA, a ile w Polsce kosztuja. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 hmmm moze jakiegos sony vaio:) piekne maszynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Oj duzo mozna bylo by wymieniac.Praktycznie wszystko procki,plyty,pamieci,LCD (oj tanie tutaj ja za swoja 19 dalem 260$) cokolwiek wujek kupi bedzie tansze.I niech zamawia online ,sklepy tybu bestbuy,compuse itd. maja wieksze ceny.A jak wujek bedzie w NY to znam dobry sklepik ceny jak bys zamawial online. A i co tydzien jest tri-statefairs compuer show http://www.tri-statefairs.com/.Tam znajdziesz najnizsze ceny. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a jak jest z przewiezieniem sprzetu do polski ?? brat jest w usa i wraca w pazdzierniku i nie wiem czy mozna sobie ot tak przewiezc powiedzmy 10x c2d ?? placi sie jakies clo czy jak ?? czy moze lepiej wyslac wieksza paczke (bede bral dla siebie jakies mobo proca grafe i ram)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Teraz może miec problem z zabraniem czegokolwiek zabierą mu po odprawie i ani be ani me ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 to jak przewiezc sprzet do kraju ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 lepiej dużą paczką , sam tak robie :>...tak te delle to cuda ;) i ramy w jednej kostce (1gb) tam jest raj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 a czy maja prawo paczke zatrzymac czy cus ?? i jaki jest koszt takiej przesylki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 www.ebay.com :-) www.dhl.com tam masz wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Są nawet firmy polskie w USA, które zajmują się wysyłaniem do polski różnych przedmiotów zakupionych w Stanach, oczywiście za drobną opłatą :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Zeby paczki nie otwierali trzeba ja wyslac od 4-do 6 tygodni i podac w opisie ciuchy .Jak wyslesz expresem to ja otworza i walna ci clo.Cena 39 centow/pound+5$od paczki .Ja tak wyslalem caly komputer z monitorem do polandu.Praktycznie karzda AGENCJA Turysztyczna zajmule sie wysylka. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...