Skocz do zawartości
malczur

Co Przywiesc Z Usa

Rekomendowane odpowiedzi

moj wujek wyjezdza do usa w pazdzierniku na jakis miesiac

chce przywiesc troche sprzetu ktory tam mozna taniej kupic i zhandlowac tutaj

mam pytanie co najlepiej kupic najlepij cos malego np pamiecie

jestem otwarty na sugestie

jak cos to moge przyjac zamowienie na cos konkretnego

z gory thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj duzo mozna bylo by wymieniac.Praktycznie wszystko procki,plyty,pamieci,LCD (oj tanie tutaj ja za swoja 19 dalem 260$) cokolwiek wujek kupi bedzie tansze.I niech zamawia online ,sklepy tybu bestbuy,compuse itd.

maja wieksze ceny.A jak wujek bedzie w NY to znam dobry sklepik ceny jak bys zamawial online.

A i co tydzien jest tri-statefairs compuer show http://www.tri-statefairs.com/.Tam znajdziesz najnizsze ceny.

Edytowane przez ChrisG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak jest z przewiezieniem sprzetu do polski ?? brat jest w usa i wraca w pazdzierniku i nie wiem czy mozna sobie ot tak przewiezc powiedzmy 10x c2d ?? placi sie jakies clo czy jak ?? czy moze lepiej wyslac wieksza paczke (bede bral dla siebie jakies mobo proca grafe i ram)??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zeby paczki nie otwierali trzeba ja wyslac od 4-do 6 tygodni i podac w opisie ciuchy .Jak wyslesz expresem to ja otworza i walna ci clo.Cena 39 centow/pound+5$od paczki .Ja tak wyslalem caly komputer z monitorem do polandu.Praktycznie karzda AGENCJA Turysztyczna zajmule sie wysylka.

Edytowane przez ChrisG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi