jojoro Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Właśnie zerknąłem na nową ofertę chieftec.pl i widzę że do naszego pięknego kraju dotarły przeszklone boki obudów. Zastanawia mnie tylko: 1. Dlaczego nie ma możliwości wyboru od razu przy zakupie obudowy z szybką? Pewnie wtedy cena byłaby niższa niż to co wyjdzie przy zakupie dodatkowego boku obudowy. 2. Czemu takie drogie? 3. I czemu takie brzydkie? :) Chodzi mi o wersję dla bigtowera. Ani kształt nie jest zbyt ciekawy, ani wielkość tej szyby nie jest odpowiednia jak dla tej obudowy. Przy midi towerze szyba zajmuje znacznie większą część blachy niż w bigT. A może wam się podobają? Czekam na opinie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Tez mi sie nie podobają te boki, samemu mozna zrobic o wiele bardziej ładny bok ... Chieftec sie nie popisał :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nikt ci nie kaze tego kupowac jak za drogie albo nie podobaja ci sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Niedosc, ze mi sie chiefteki dragony nie podobaja to jeszcze te okno na cala sciane - fuj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 brzydkie , wole samemu zrobic... ...za ta kase wole sobie zrobic jedno a porzadne !!!! i starczy mi jeszcze na inne bajery do obudowy (wyswietlacz LCD, jakis cichy wiatrak do zasiłki,etc.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 I tak są duuuuużo ładniejsze niż codeszajs z oknem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A mi sie podobają... Są całkiem spoko 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cena poraza 8O Bez uszczelki 8O Jak sie samemu cos takiego zrobi to jest przynajmiej satysfuckcja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...