KuBcUsiK Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 witam, w ręce wpadło mi takowe urządzonko Proszę o pomoc w rozpoznaniu sprzętu i podanie orietacyjnej ceny takiego ustrojstwa. Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Proszę o pomoc w rozpoznaniu sprzętu i podanie orietacyjnej ceny takiego ustrojstwa.Powinno być na tej liście: http://www.vasquez.de/preise/hirschmann.pdf nazwę urządzenia i dokładny model masz na tabliczce z tyłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) u mnie pisze ASGE 4, a na tej liście jest 1 i 2. Czy to ma oznaczać że mam jakiś wyższy model? może to coś pomoże http://www.kaltmacher.de/topic73762.html w nagrode za odgadnięcie co to jest, a raczej oświecenie mnie miła PW odemnie :] Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez KuBcUsiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Masz kawałek starego osprzętu hirshmann do sieci na BNC. Konkretnie 4-portowy hub (CYDE) i moduł linii (KYDE). Ostatni raz działającą sieć na BNC widziałem jakieś 2 lata temu, więc nie spodziewaj się za to wielkich pieniędzy ;) Na tamtym forum facet miał lepszy kawałek złomu, przynajmniej z interfejsem RJ54 :P (i podwójnym zasilaczem). Parametry to-to ma niezłe (jak działa), ale poza jakims maniactwem bawiącym się w "domowe" sieci na większych odległościach nie widze zastosowania -> nie bez powodu ktos to wyrzucił na śmietnik ;) PW możesz sobie darować, zeznałem już wszystko co wiem na ten temat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jak już pisałem na GG ;> 1) po lewej mamy 10BASE2 2) po prawej 10BASE5 Koncentrator modularny do ethernetu. zabytek klasy zerowej ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dzięki za odp szczególnie marco. zobaczymy na ile to allegro wyceni :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...