Gość rafifeo Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) siemka. ja ustawic w tym asusie dzielnik pamieci zeby bylo 133 MHz (DDR 266) ?? moze nowy bios czy co? :| bo jak ustawiam np 1:3 to nic nie daje :/ i nastepny problem: Czy moze dzialac naraz 512 ram DDR-non-ecc i 256ram DDR-ECC? :| z gory dzieki za pomoc :) Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 dzieki za odpowiedzi... :evil: moze jednak ktos by cos poradzil? :( i czy wogole w Asusie K8v-mx bedzie dzialac pamiec ecc? :| bo mi nie dziala :( i nie wiem co zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Czy czasem ecc to nie do rozwiązań serwerowych :>? Powinno być wyraźnie zaznaczone na stronie producenta jakie pamięci osbługuje płyta gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 no niby obsluguje (tak pisze na stronach) ale niestety tych co mam nie obsluguje ;) nie wiem czemu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Nowszy bios :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 czytalem o tej plycie i niby nie ma jakis tam nowych biosow? (lol?) obecnie ta plyta nie jest u mnie wiec nic nie zrobie, ale moze podasz jakis dobry bios? :] //a poza tym czy beda dzialaly na raz 512 non-ecc i 256 ecc? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Wątpie aby tak mieszanina zadziałała razem. A co do biosa to trudno w google wrzucić asus ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...