kavoo Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Za miesiac kumpel ma mi przywiezc z Kanady RAM, i caly czas sie zastanawiam na jaki sie zdecydowac. Ofcoz chodzi o to, zeby bezstresowo chodzil na agresywnych ustawieniach i wysokiej FSB. Do wyboru: 1. Samsung 2. Kingston 3. TwinMoss 4. Corsair Na ktora firme najlepiej sie zdecydowac? Oczywiscie nalezy wziac pod uwage stosunek mozliwosci/cena. RAM bedzie chodzil na EP-8RDA+ z XP 1700+. Krecic bede ile sie da na Volcano 7+, wiec FSB moze dojsc (mam nadzieje :roll:) pod 200 MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 moze ostatnie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Najlepszy stosunek cena/jakość mają IMHO Samsungi, ale jak kasa Cię nie ogranicza to bierz Corsair. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Corsair z tego co słyszałem wytrzymują wysokie częstotliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Corsair z tego co słyszałem wytrzymują wysokie częstotliwościCorsair z tego co słyszałem wytrzymują wysokie częstotliwościCorsair z tego co słyszałem wytrzymują wysokie częstotliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...