WCW Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) http://img499.imageshack.us/my.php?image=picture86zq.jpg http://img499.imageshack.us/my.php?image=picture77ap.jpg http://img499.imageshack.us/my.php?image=picture109wu.jpg http://img499.imageshack.us/my.php?image=picture112hh.jpg http://img499.imageshack.us/my.php?image=picture129hy.jpg http://img202.imageshack.us/my.php?image=gdrg0nx.jpg http://img202.imageshack.us/my.php?image=sefvf7zd.jpg pare zdjęć, procesor sempron 2200+ ( 1500 ) wykecony na 2000, temp przy otwartym oknie normalnie 32 stopnie, udało sie sejść nawed do 28 :) Edytowane 1 Września 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jak coś to Made BY Kowalski!!!! A samo chłodzenie... jaki blok, jaka pompka, jaka temp wody? Względów estetycznych chyba nie powinienem oceniać bo wygląda tragicznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WCW Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 blok to do d... CPC, pompka tak samo, jakas akwariowa, wentyl do okapu, i opel kadet, nie wyglada ale działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 blok to do d... CPC, pompka tak samo, jakas akwariowa, wentyl do okapu, i opel kadet, nie wyglada ale działa :) To jak masz blok do [gluteus maximus] to po co się nim chwalisz? Zrób jakieś normalne chłodzenie i wtedy pokaż. CPC ju każdy na tym forum widział i wie jak działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WCW Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 To jak masz blok do [gluteus maximus] to po co się nim chwalisz? Zrób jakieś normalne chłodzenie i wtedy pokaż. CPC ju każdy na tym forum widział i wie jak działa. ale czepliwy gościu jesteś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 kozacko... :wink: opis by sie przydał. i zdjecie wyraźniejsze. na tym zdjeciu: http://img499.imageshack.us/my.php?image=picture77ap.jpg węże wyglądają jak... makaron. rurku makaronu. tak mi sie skojarzyło :wink: a na nb daj sobie jakiś radiator. nie mysi być bardzo duży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Bede subtelny. Z tego wszystkiego podoba mi sie nagrzewnica. Reszte przemilcze. Temperatury w stresie czy idle ( biorac pod uwage cpc to obstawiam 2 :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 chłopie XXIwiek a Ty stosujesz węże ogrodnicze, pompke zatapiasz i kadeta ze złomy wyciągnełeś :) jakis zacofany czy co :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja bym powiedział że czas u ciebie zatrzymał sie 20 lat temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Gdzie jest grupa zwolenników home made? I najlepsze bo Nasze Polskie? Dlaczego się niewypowiadają w temacie? Co do układziku to uznanie dla autora, który zlożył działające wc bardzo niskim kosztem. Pomysł z umieszczeniem nagrzewnicy mi się podoba. Ale wiatrak sądzę nie daje dobrego przedmuchu. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Bede subtelny. Z tego wszystkiego podoba mi sie nagrzewnica. Reszte przemilcze. Temperatury w stresie czy idle ( biorac pod uwage cpc to obstawiam 2 :lol: ) dokładnie chłodnica fajnie zrobiona ale te kontowniki troche wystaja ogólnie układ wyglonda jak fiat 126p po tunigu :D węże jak makaron jakieś zielone <lol666> kaszana jak nie wiem a co do fotek to trzeba sie domyslać co tam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WCW Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 dokładnie chłodnica fajnie zrobiona ale te kontowniki troche wystaja ogólnie układ wyglonda jak fiat 126p po tunigu :D węże jak makaron jakieś zielone <lol666> kaszana jak nie wiem a co do fotek to trzeba sie domyslać co tam jest tak najlepei kupić gotowe i cwaniakować, wielkie dzieki atomel :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Kupując blok CPC pobiłeś rekord. Czy ty wiesz jak te bloki wyglądają w środku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Prawdziwy oldskulowy hołm mejd- mało ostatnio takich się spotyka. Plus za samodzielność. W następnej rev. węże i blok do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Oby tylko nie miał żadnej awarii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jak dla mnie jest ok. Postawil na niska cene i pewnie taka byla :) nie ma tutaj black ice ani jakis super blokow z plexi.. wszyscy od razu kamienie rzucaja bo pokupowali super stuff... n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 wydajność CPC jest hmm... słabsza od porządnego AC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 porzadne ac pewnie drozsze niz te wynalazki tutaj :) pozatym WC to zabawa =) a upgrade zrobic latwo... a AC? mozna sprzedac i kupic nowe co najwyzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WCW Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 całość kosztowała mnie 75 zł, a problemów nie było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 jesli mnie pamiec nie myli to tą obudowę z zestawem WC widziałem kiedys na allegro :D Nie pamietam czy to było z całym zestawem, czy aby obudowa z nagrzewnicą. PS. jak naciagnełes tak grubaśny wąż na blok z króccami 6mm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas21nfs Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 jesli mnie pamiec nie myli to tą obudowę z zestawem WC widziałem kiedys na allegro :D Nie pamietam czy to było z całym zestawem, czy aby obudowa z nagrzewnicą. PS. jak naciagnełes tak grubaśny wąż na blok z króccami 6mm?? zastosowałem redukcje z mniejszych węży :) to chłodzenie bylo na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 żal... wyglada to tragicznie, sory ale taka prawda, zastosuj inne weze bo sie mozna zalamac... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuter Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Moderzy... niemożliwe staje się możliwe. Czekam na kolejne pomysły chłodzenia procesora, na przykład za pomocą organek. Niezły był patent z postawieniem szklanki wody na Pentium zamiast radiatora ;-) Cooling 0dB. Edytowane 13 Września 2006 przez Deuter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 powiedz jak zrobiłes redukcję z węża ogrodnizego 15mm na 7mm ?? fajowe to ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Zostaw "Made In Kowalski", fajniej wyglada. ;D Ludzie, czy wedlug niektorych WC koniecznie musi byc kupione prosto z fabryki za kilkaset zl? Koniecznie musi miec glupie barwniki UV i pompki na 12V inside? Oczywiscie wiem, ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale to, ze komus sie nie podoba nie znaczy, ze nasz Kowalski ;] jest 20 lat za murzynami. Co do samego WC... Weze faktycznie wygladaja jak makaron, az mi slinka pociekla. :lol: Jedyne, co bym wymienil, to pompke na inline i weze przy bloku jakos tak dziwnie wygladaja... Osobiscie lubie takie uklady, gdyz nie ma w nich takiej monotonii, jak w wiekszosci tutaj prezentowanych. Na pewno wieksza sztuka jest wygrzebac ze szrotu nagrzewe, niz isc do sklepu i kupic BIP'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 dokładnie chłodnica fajnie zrobiona ale te kontowniki troche wystaja ogólnie układ wyglonda jak fiat 126p po tunigu :D węże jak makaron jakieś zielone <lol666> kaszana jak nie wiem a co do fotek to trzeba sie domyslać co tam jest cytujesz modera, wiec postaraj sie nie robic takich byków :/ WC fajne, blok mi sie nie podoba tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Łoooo, dawno już nie było widać węży ogrodowych i zatopionej pompki na forum :D Co do układu, to wygląda jak wygląda, ale wypadałoby docenić wkład własny i odwagę autora (CPC...), do tego przypomniały mi się czasy, jak jakieś cztery lata temu wzdychałem do podobnych zabawek :lol: Edytowane 5 Października 2006 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 mój kumpel ma cpc chyba od hmmm prawie 4 lat...zero przecieków...i na temperatury nie narzeka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Twój kumpel nie wie co to OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 hmmm ma bartona 2500 M :) więc raczej wie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...