darch Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 jak w temacie często ze stron oglądam filmiki ale nie można ich sciągnąć na dysk. w formacie najczęściej quicktajmy bo filmy widać w oknie przeglądarki ale przecież najpierw kilka minut się ściągają na dysk gdzieś i niewieze że sie nie da,pytanie jak to zapisać ,może jakieś programy ,szukałem ale nie znalazłem jak narazie ps,kiedyś jakoś ściągnołem realplayera instalkę cała mimo że była to teoretycznie tyko instalka sieciowa z jakiegoś folderu go wydarłem ale nie moge sobie przypomnieć skąd za nic mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi bo z pisaniem to zawsze mi nie szło zbyt dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 takie pliki zapisują sie przeważnie w tymczasowym katalogu windowsa albo programu. Jak chcesz sam wybrac miejsce przeznaczenia :D to kliknij prawym przybiskeim myszy na plik i potem zapisz element docelowy jako.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ten drugi sposób znam michale :D chodzi mi ofcourse o filmy niedające sie zappisac w ten sposób właśnie znalazłem już gdzie sciąga C:Documents and SettingsUserUstawienia lokalneTemporary Internet Files i Quick time mam z głowy a co z real playerem tu chyba bedzie trudniej jeśli wogóle możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...