Spinacz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Wlasnie mam u siebie komputer kolegi. Wczoraj pracowal na dwoch programach. Dzis rano chce je odpalic i po kliknieciu na ikonke programu system chwile mysli i powraca do normalnego stanu. Jak myslicie co moglo sie stac ? co trzeba zrobic? Proszę o szybką pomoc bo kolega potrzebuje w tych dwoch programach zrobic na jutro prace icon_sad2.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 aleś temat zrobil nie wiadomo NIC prócz tego że nie działa :blink: przeinstaluj oba progsy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Przeinstalowywalem pare razy te programy, naprawialem i dalej nie dzialaja. I napisz mi co jeszcze chcesz wiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pytanie: Total Commander działa poprawnie? Jeśli nie, to masz tam wirusa. Jeśli reinstalacja programów nic nie daje, a Total Commander chodzi prawidłowo, to winny jest system - widocznie coś namieszał/usunął. Naprawy systemu z CD mile widziana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinacz Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 total commander dziala, teraz mam problem bo naprawiam system i podczas instalacji bardzo dlugo instaluje uzadzenia :( chyba juz z 20 minut stoi na tym niebieskim oknie instalacyjnym, napisy o systemie zmieniaja sie ale czas do ukonczenia stoi w miejscu tak samo jak pasek postepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 total komander sam potrafi się sprawdzić czy nie jest zawirusowany :) Zobacz czy po uruchomieniu progsów odpalają się ich procesy w menagerze programu. Czasami u mnie też coś poodbnego występuje jak się winda zapląta... że program się uruchamia i znika.. zazwyczaj okazuje się że w systemie jest już uruchominy ten proces ino się mu pokręciło i nie wie co ma ze soba zrobić :).. Wystarczy zazwyczaj ubić dziada i kolejna próba uruchomienia wypada pomyślnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...