kamesein Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Od jakiegos czasu jest dostępny AOL Active Virus Shield. Program bazuje na znamy programie Kaspersky. Co o nim sadzicie. Czy zagrozi damorwemu Avastowi badz AntiVirowy od Aviry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Tutaj jest sporo kometarzy, ludzie dosc pozytywnie sie wypowiadaja o tym programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie wiadomo jak długo będzie darmowy bo jeżeli na stałe to chyba przeżuce się z Avasta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 wedlug mnie... norton rox raz mialem avasta to po tygodniu mialem juz go dosc / glowa mi pekala od wirow : [ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Panu podziekujemy. Zreszta temat jest o innym programie. No to zapowiada sie ciekawie, taki wykastrowany kasperki ale nadal silnik kaspra. Moze byc ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) ściągnołem :] jak dobrze pójdzie to może zastąpi mojego bit defendera :] EDit: ten antyvir jest lepszy od bitdefendera :] naprawdę bardzo dobry soft. Polecam skanuje obrazy płyt (wszystkie rodzaje - przegląda wszystkie pliki jakie są w obrazie) instalatory (też w bebechach) i usuwa z bebechów wirusa a nie cały plik... (z instalatora filezilli usunął mi 2 pliki, a dalej można zainstalować) Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Ten antyvir wygląda jak kaspersky i jest bez dwóch opcji m.in. ochrony pr0aktywnej. Chyba warto spróbować bo z tego co pamietam to kaspersky trial był moim najlepszym antyvirem ;). Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 stwierdzam jedno: Ten antyvir + Zone Alarm i nic nie ma w kompie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wlasnie a jak z pamiecizernoscia/dzialaniem?? Pytanie kieruje tych co mieli stycznosc z kacprem 6. Jest takie same, czy mniejsze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...