virus120 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam, Otóż znajomych napisał do mnie z prośbą o rozwiązanie jego problemu. Po nieudanych próbach samodzielnego naprawienia sytuacji postanawiam się zwrócić do Was. Jest to archiwum, w którym zostały spakowane różne pliki i foldery(jest ich kilka). Kolega chce odzyskać tylko jeden z nich. Dostałem od niego plik nazwa.rar. Na początku WinRAR "wita" mnie komunikatem: ! C:\.ścieżka_do_pliku.\nazwa.rar: Unexpected end of archive Przy próbie rozpakowania, log pokazuje dwa błędy: ! C:\.ścieżka_do_pliku.\nazwa.rar.rar: CRC failed in folder\nazwa_pliku_ktory_chce_odzyskac.durie. The file is corrupt ! C:\.ścieżka_do_pliku.\nazwa.rar: Unexpected end of archive Przy użyciu opcji REPAIR, WinRAR co prawda naprawia archiwum, ale częściowo(plik który mnie interesuje jest usuwany :/). Plik ten zajmuje jedynie 110 bajtów, ale jest w nim ważna dla kolegi informacja. Chodzi mi o sposób, na "wyciągnięcie" z archiwum tego pliku(wiem, że będzie uszkodzony, ale choć fragment tego pliku jest ważny). Proszę o rady. Pozdrawiam. PS. Program Advenced RAR Repair nie pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Spróbuj tym. Jeżeli się nie uda to zrób wszystko według tego tutoriala. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Mike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...