Skocz do zawartości
Zippi

Własny Icemat?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam do Was pytanie. Czy ktos z Was robil sobie podkladke pod mysz ze szkla? :D

Czy wie ktoś jakie narzedzia sa potrzebne do stworzenia wlasnego icemata ? :>

Potrzebna jest wycieczka do auchan i kupienie jakiejs tacki do krojenia jedzenia :wink: Przynajmniej takie "icematy" sa na allegro...

Zrobienie prawdziwej podkladki, to piaskowane szklo, mozliwe ze nawet do kupienia gotowe. Tylko 1 szt pewnie by sie za bardzo nie oplacala.

Jak sie dobrze wypatrzy to mozna nowego icemata na allegro dostac za grosze (oryginalnego).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem na mysli oczywiscie tylko 2nd. Icemat 1 to za 4 dychy juz sie da, ale zdecydowanie za maly.

Inna sprawa ze ciezko bedzie uzyskac taka jakosc jak na icemacie kupujac jakas tacke, czy dajac to do zrobienia. Wiekszosc rozwiazan ustepuje icematom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś podkładke ze szkła matowego. Polerowałem ją papierem wodnym (najdrobniejszym) pare godzin. Gdy była sucha myszka chodziła elegancko, ale strasznie mi się rece pociły(lato) i na mokrej powierzchni myszka się zacinała(razer). Lepiej kupić coś wstylu Steelpad qck+ pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taka ze szkla piaskowanego ale za bardzo sie wycieraja teflonowe surfery, dalem 10zl za 25x30 i jeszcze koles nie wiedzial ile policzyc to dal symbolicznie 10 bo taniej kosztowala. Mam surfery z tasmy i wytrzymuja gora miesiac ale to juz max z 2-3 tygodnie da sie grac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi