Zippi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Mam do Was pytanie. Czy ktos z Was robil sobie podkladke pod mysz ze szkla? :D Czy wie ktoś jakie narzedzia sa potrzebne do stworzenia wlasnego icemata ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam. Mam do Was pytanie. Czy ktos z Was robil sobie podkladke pod mysz ze szkla? :D Czy wie ktoś jakie narzedzia sa potrzebne do stworzenia wlasnego icemata ? :> Potrzebna jest wycieczka do auchan i kupienie jakiejs tacki do krojenia jedzenia :wink: Przynajmniej takie "icematy" sa na allegro... Zrobienie prawdziwej podkladki, to piaskowane szklo, mozliwe ze nawet do kupienia gotowe. Tylko 1 szt pewnie by sie za bardzo nie oplacala. Jak sie dobrze wypatrzy to mozna nowego icemata na allegro dostac za grosze (oryginalnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 icemat oryginal troche sie nie oplaca kupiowac. jest drogi i maly :/ lepiej dolozyc te 20-30 zl i kupic 2nd edition. ale nie ma to jak zrobic cos samemu ;> zawsze mozesz sie pochwalic znajomym swoim dziełem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Mialem na mysli oczywiscie tylko 2nd. Icemat 1 to za 4 dychy juz sie da, ale zdecydowanie za maly. Inna sprawa ze ciezko bedzie uzyskac taka jakosc jak na icemacie kupujac jakas tacke, czy dajac to do zrobienia. Wiekszosc rozwiazan ustepuje icematom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A można zrobić własnego Steelpada QCK ?? :D Bo chciałbym podkładke bardziej szmacianą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mj18 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Miałem kiedyś podkładke ze szkła matowego. Polerowałem ją papierem wodnym (najdrobniejszym) pare godzin. Gdy była sucha myszka chodziła elegancko, ale strasznie mi się rece pociły(lato) i na mokrej powierzchni myszka się zacinała(razer). Lepiej kupić coś wstylu Steelpad qck+ pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keel Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ja mam taka ze szkla piaskowanego ale za bardzo sie wycieraja teflonowe surfery, dalem 10zl za 25x30 i jeszcze koles nie wiedzial ile policzyc to dal symbolicznie 10 bo taniej kosztowala. Mam surfery z tasmy i wytrzymuja gora miesiac ale to juz max z 2-3 tygodnie da sie grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...