Skocz do zawartości
s3in

Wyłączanie Komputera

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z moim kompem. ( mam WindowsaXP )Kiedy klikam aby wyłączyć komputer on jak zwykle sie wylogowywyuje a pozniej po kilku chwilach oglądania obrazu "trwa zamykanie systemu windows" powinien sie wyłączyć ... ale tak sie nei dzieje i caly czas widze ten komunikat "trwa zamykanie systemu windows" . .. co jest ? wie ktoś ? :huh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

modem thompson ?

ps. było pare podobnych tematów trzeba sie byo podpiąć zaraz wskoczy mod i ci głowe szczesze :D

Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm też mam thomsona i też ten problem czasem występuje. Ale wydaje mi się, że kiedyś wpisałem do rejestru inne wartości zamykania programów i wszystko pięknie śmigało. Nie pamiętam jaki to był wpis, ale jest on w topicu do optymalizacji uruchamiania i zamykania windowsa na tym forum.

Jak wam to bardzo przeszkadza, to to wypróbujcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie dołączam sie. Też miałem taki problem (tylko bardzo rzadko mi sie komp nie wyłaczał). Chyba znalazłem na to sposób. Otóż wystarczy przed wyłaczniem kompa, po zgaszeniu wszystkich aplikacji (torrent, gra, program) odczekać troche czasu np. 1min. Od tego czasu jak tak sobie odczekuje już ani razu mi sie wieśnąl na wyłaczaniu. Spróbujcie może i Wam pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yuucOm zgadza się, też to zauważyłem, może nie całą minute ale jakiś czas jak się odczeka to wtedy się lepiej wyłącza.

Ale te polecenie do rejestru od zamykania szybszego programów było szybszym rozwiazaniem, ale za to trzeba grzebać w rejestrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to to wina modemu????????????? pierw myślałem ,że wina lezy po stronie zakiłacza...

też mam zgryz z wyłączeniem kompa...model modemu też thomson :lol2: ale ostanio coś często poprawnie działa power off

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi