s3in Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam, mam problem z moim kompem. ( mam WindowsaXP )Kiedy klikam aby wyłączyć komputer on jak zwykle sie wylogowywyuje a pozniej po kilku chwilach oglądania obrazu "trwa zamykanie systemu windows" powinien sie wyłączyć ... ale tak sie nei dzieje i caly czas widze ten komunikat "trwa zamykanie systemu windows" . .. co jest ? wie ktoś ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) modem thompson ? ps. było pare podobnych tematów trzeba sie byo podpiąć zaraz wskoczy mod i ci głowe szczesze :D Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Luk3 napisał(a): modem thompson ? ps. było pare podobnych tematów trzeba sie byo podpiąć zaraz wskoczy mod i ci głowe szczesze :D Zgadza sie modem thomson:) Drodzy adminowie prosze nie bijcie :< dajcie odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 BŁAGAM O POMOC !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 bardzo mozliwe że to wlaśnie ten modem powoduje problem - zajrzyj TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hmm też mam thomsona i też ten problem czasem występuje. Ale wydaje mi się, że kiedyś wpisałem do rejestru inne wartości zamykania programów i wszystko pięknie śmigało. Nie pamiętam jaki to był wpis, ale jest on w topicu do optymalizacji uruchamiania i zamykania windowsa na tym forum. Jak wam to bardzo przeszkadza, to to wypróbujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Panowie dołączam sie. Też miałem taki problem (tylko bardzo rzadko mi sie komp nie wyłaczał). Chyba znalazłem na to sposób. Otóż wystarczy przed wyłaczniem kompa, po zgaszeniu wszystkich aplikacji (torrent, gra, program) odczekać troche czasu np. 1min. Od tego czasu jak tak sobie odczekuje już ani razu mi sie wieśnąl na wyłaczaniu. Spróbujcie może i Wam pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 yuucOm zgadza się, też to zauważyłem, może nie całą minute ale jakiś czas jak się odczeka to wtedy się lepiej wyłącza. Ale te polecenie do rejestru od zamykania szybszego programów było szybszym rozwiazaniem, ale za to trzeba grzebać w rejestrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no i trzeba z tym uważać bo jak sobie ustawisz żeby kilował ci programy w 0,1 sek to robi sie w$ niestabilny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 to to wina modemu????????????? pierw myślałem ,że wina lezy po stronie zakiłacza... też mam zgryz z wyłączeniem kompa...model modemu też thomson :lol2: ale ostanio coś często poprawnie działa power off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...