Gość dwaIP Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A jak bardzo Ci zalezy to zawsze kontoler kosztuje 30-40złBardziej sie oplaca sprzedac dysk i kupic HDD sata bo z kontrolerami dodatkowymi bywaja klopoty (jak nie brak sterownikow albo brak mozliwosci podlaczenia napedu optycznego to nie mozna z niego bootowac i.t.p) chyba ze wiesz gdzie kupic kontroler ktory jest bezproblemowy za 40 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Mały teścik płyty na XS by coolaler: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112524 :wink: a tu jeszcze trochę fotek: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112469 Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez lukas8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Mały teścik płyty na XS by coolaler: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112524 :wink: a tu jeszcze trochę fotek: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112469 Ale super ta płytka :D Nie mogę się jej doczekać , chodź i tak odrazu jej nie kupie , może jak stanieją :P Pozdro . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Bardzo spodobały mi się te SATA ustawione równolegle do płyty (pomysł Abita ze złączami IDE) :) Ogólnie wygląda na super płytke ale zainteresuje się bardziej jak wydadzą płyte pod CossFire :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jest... cudowna :rolleyes: Kurczaki kiedy toto do Poland trafi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 super! Żeby tylko jak najszybciej była i PL :rolleyes: 4-4-3-4 na tych g.skill ddr2 :blink: respect ;) ale ilość timingów i opcji w biosie mnie przeraża :lol: dopiero co ogarnąłem 754 a tu już nowe i więcej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Względem NF4 wcale nie ma duzego przyrostu Tim/alp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Coś mi nie gra. Napisali ze proc to 3000+ a cooler to stock a jest przeciez z heat pipe. Czy athlony tez mają takie coolery?? myślałem ze tylko fx-y to mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) to nowe mobo dfi to ładny czad ;-) ciekawe czy będzie jakaś wersja ekonomiczna bezl sli czy coś ?? tak jak na 939 bo ta w pl to chyba z 800 zl może kosztować ;( p.s. a tu małe co nieco o tym mobo : http://www.vr-zone.com//?i=3911 Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 to nowe mobo dfi to ładny czad ;-) ciekawe czy będzie jakaś wersja ekonomiczna bezl sli czy coś ?? tak jak na 939 bo ta w pl to chyba z 800 zl może kosztować ;( p.s. a tu małe co nieco o tym mobo : http://www.vr-zone.com//?i=3911 800?? no bez przesady myśle ze w 700 się zmieści, nie może aż tyle kosztować bo za 800 to juz jest konkretna płytka pod 775 i celofan a potem c2d ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 @Kaaban pożyjemy - zobaczymy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) No plytka przecudna :rolleyes: . Ciekawe jak bedzie sie spisywac cyfrowy uklad zasilania... Nie rozumiem jednak dlaczego DFI zmienilo radiator, ale nie zmienilo tego brzeczka. Napewno predkosc obrotowa obnizyli, ale to i tak bez sensu. Przeciez mogliby sie pokusic o jakiegos passiva z HP. Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Coś mi nie gra. Napisali ze proc to 3000+ a cooler to stock a jest przeciez z heat pipe. Czy athlony tez mają takie coolery?? myślałem ze tylko fx-y to mają.mnie tez to zaciekawiło. swoją drogą co za problem pożyczyc cooler od innego proca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Coś mi nie gra. Napisali ze proc to 3000+ a cooler to stock a jest przeciez z heat pipe. Czy athlony tez mają takie coolery?? myślałem ze tylko fx-y to mają.Cooler jest od X2, a proc jak widac zwykly 3000+. Wynikow SLI komentowac nie bede :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 z obrazkow wynika ze brak joz zworki na 4v na pamieci :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) A po co Ci ona? zresztą jak coś to na 3v a to przecież na jednej lini Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 fakt ddr2 nie poczebuja duzo v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morpheus127 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wiecie kiedy bedzie to cudeńko?? bo zamiezam przejsc na am2 i miejmy nadzieje ze nareszcie bedzie pozadna płyta pod am2 a nie tak jak te ASUS-y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) juz na allegro 5 szutk edit Tu prawie 900 zika :D 889 Edytowane 6 Września 2006 przez Abidzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Kto pierwszy??ZDZIERUSY :mur: :mur: Edytowane 6 Września 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Heh plytka warta 600-700zł za 900zł :mur: . Polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Heh plytka warta 600-700zł za 900zł :mur: . Polska... o_O. W sklepach w niemczech, płyta kosztuje 200Euro. Cena normalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 o_O. W sklepach w niemczech, płyta kosztuje 200Euro. Cena normalna. A to nie wiedzialem. Myslalem, ze to polka cenowa DFI LP Sli-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Ale w USA już tylko 210$ czyli ~700zł ,a nie 200 euro <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 kasa chora-starczy na c2d i pół dobrej mobo pod niego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...