heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 maksymalnie do 10wrzesnia planuje wymienic swoja plyte, procek i grafike (z sigu) na cos takiego: 1.dfi lanparty ut nf4 ultra d 2. athlon64 3000 s939 venice box 3. galaxy 7300gt zalman 500 1400mhz 128mb 1.4ns czy to dobry wybor :blink: ? stare czesci planuje sprzedac dorzucic pare groszy i kupic czesci ktore zaprezentowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Wybór jak dla mnie mało ciekawy. Kup od razu coś mocniejszego jeśli juz byś chciał ulepszac kompa. Może już coś na AM2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 nie bede mial za duzo kasy, akurat z tego co wykalkulowalem zlozylem cos takiego, am2 odpada bo kupilem nowe pamieci, a nie chce ich sprzedawac i odrazu na nich tracic, napewno bede skladal cos na 939, a co w tym wyborze jest malo ciekawe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A nie lepiej AsRock Dual Sata i lepszego proca albo grafe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 wlasnie tez nad tym myslalem, ale wole lepsze mobo i za jakis miesiac dwa kupic lepszy procek pozniej grafe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja bym zebrał trochę więcej pieniędzy i przesiadł się na x2. Dla mnie zmiana z 754 na 939 to będzie czystko kosmetyczne posunięcie. Ale to tylko moje zdanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 w swoim czasie bedzie x2 narazie brak kasy... a bez tego nic nie zrobie, dlatego wezme a64 3000 pobawie sie w o/c i pozniej zmiana proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 To może w ogóle sobie darujesz ? i zrobisz zmiane już przy większej ilości $$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 czyli nie oplaca sie taka przesiadka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja bym nazbierał na X2. Inaczej ta zmiana nie ma większego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 popieram, dozbieraj do x2 i chociaz 7600gs i wtedy zmieniaj:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no ale czy nie moge stopniowa tego wymienic ? zbytnio nie "widzi" mi sie czekanie, i moim patriota llk-a takze :D a na 754 za duzo sie z nimi pewnie nie pobawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Chcesz to kupić aby się pobawić w podkręcanie procka i pamięci ?! Ale LOL ! Weź ty się zastanów. Dozbieraj trochę i wtedy kup. A na takim stopniowym zmienianiu tego i owego będziesz tylko tracił cenne $$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sephi Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 I nie zapominajcie jak się kręca nowe Venice ;) , znam przypadki, że do 2.4ghz potrzebują 1.55V a jeden nawet 2.3ghz nie może zrobić :/ w podobnej cenie dostaniesz orleansa na socket am2, ktory prawie zawsze robi 2.6ghz i wiecej ;).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 widze ze jednak zostane przy tym co mam dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...