ziupo Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 hm a gdyby tak uzyc led smd? mozna by wtedy zastosowac to do tel kom do zdjec macro,aprzy okazji nie wygladaloby to tak strasznie jak przy zwyklych ledach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 a co za różnica czy smd czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Usunełem filtr ir z kamerki internetowej. W nocy widać rzeczy oświetlone przez diody ir. A w dzień kolory trochę się "pozmieniały".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 roznica w wielkosci, wg mnie dosc istotna, cenie sobie minimalizm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 domik, w jakiej formie jest ten filtr, jakieś zdjęcia poglądowe? Nie chce mi sie rozbierać kamerki bo to teścia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...