Yacho Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 an mojej plycie (Shuttle AK32A) radiatorek nie chipie jest malutki .... jest przyklejony jakims "silikonowym lepcem" chce jakos zmodyfikowac to chlodzenie aby w pirzyszlosci byl mozliwy powrot do "defaultow" (gwarancja....) any ideas? moze ktos da wiecej szgegolow o tym jak ten radiatorek jest przyczepiony do mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 an mojej plycie (Shuttle AK32A) radiatorek nie chipie jest malutki .... jest przyklejony jakims "silikonowym lepcem" chce jakos zmodyfikowac to chlodzenie aby w pirzyszlosci byl mozliwy powrot do "defaultow" (gwarancja....) any ideas? moze ktos da wiecej szgegolow o tym jak ten radiatorek jest przyczepiony do mobo? Bylo juz o tym. A skoro jest na lepcu to go oderwij. Powiedz lepiej po co masz zamiar to robic, Chipset Ci sie faktycznie tak bardzo grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 an mojej plycie (Shuttle AK32A) radiatorek nie chipie jest malutki .... jest przyklejony jakims "silikonowym lepcem" chce jakos zmodyfikowac to chlodzenie aby w pirzyszlosci byl mozliwy powrot do "defaultow" (gwarancja....) any ideas? moze ktos da wiecej szgegolow o tym jak ten radiatorek jest przyczepiony do mobo? Bylo juz o tym. A skoro jest na lepcu to go oderwij. Powiedz lepiej po co masz zamiar to robic, Chipset Ci sie faktycznie tak bardzo grzeje. niesttety tez mam tą plyte i fsb 150 ledwo wyciagam, przez doczepienie wentylatora na chipset, ten radiatorej jest jaką gumą przyklejony, ale są wogol niego 2 otworki z mozliowscią montarzu jakiegoś blue orba, zawsze tez mozna zamocowac tam jakis duzy radiator ze starego procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 an mojej plycie (Shuttle AK32A) radiatorek nie chipie jest malutki .... jest przyklejony jakims "silikonowym lepcem" chce jakos zmodyfikowac to chlodzenie aby w pirzyszlosci byl mozliwy powrot do "defaultow" (gwarancja....) any ideas? moze ktos da wiecej szgegolow o tym jak ten radiatorek jest przyczepiony do mobo? Bylo juz o tym. A skoro jest na lepcu to go oderwij. Powiedz lepiej po co masz zamiar to robic, Chipset Ci sie faktycznie tak bardzo grzeje. niesttety tez mam tą plyte i fsb 150 ledwo wyciagam, przez doczepienie wentylatora na chipset, ten radiatorej jest jaką gumą przyklejony, ale są wogol niego 2 otworki z mozliowscią montarzu jakiegoś blue orba, zawsze tez mozna zamocowac tam jakis duzy radiator ze starego procka. I to jest najlepszym wyjsciem w takiej sytuacji. Cooler od starego Celerona socketowego bedzie najlepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tak tak... ale ja chce to zrobic tak coby potem moc stary radiator przykleic tak jak byl orginalnie i jak cos to na gwarancji plyte oddac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Tak tak... ale ja chce to zrobic tak coby potem moc stary radiator przykleic tak jak byl orginalnie i jak cos to na gwarancji plyte oddac :)O boze facet. Masz wiertarke? Powinienes miec w plycie otworki montazowe do Coolera na chipset. przyloz sobie takiego Coolera z Celerona, zaznacz olowkiem gdzie w radiatorze wywiercic otworki, nagwintuj, dobierz srubki, podkladki plastikowe i przykrec. Cos jest niezrozumiale? :cry: :wink: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jak nie ma czym gwintoweać to niech da nakrętki od góry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...