Gość wodnikpl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam, od kilku dni mam problem. Co jakis czas podczas normalnego korzystania z internetu neostrada mnie rozlacza. Tak jakby nagła przerwa w "dostawie neta". Dioda ADSL normalnie świeci (nie miga) ale neta nie ma. I jedynym ratunkiem jest reset PC. WIe ktoś moze w czym tkwi problem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208946 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Jakieś inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35C4R00N Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 szczel se formata :lol2: Jaki mogą być "inne propozycje" poza zablokowaniem portu TCP445 i zainstalowaniem poprawki KB921883? Dobra, wymyśle coś! - jedno już dałem (szczel formata) - odłącz kabel od neta - rozbierz kompa i złóż ponownie (o, tu będzie więcej roboty) - przetestuj każdy element w innym kompie - wymień zasilacz - sprawdź pamięci - spluń 3x przez lewe ramię trzymając w prawej ręce czarnego kota (żywego) Jak chcesz więcej propozycji naprawienia dowolnego problemu z komputerem to pisz śmiało, poszukam na forum i dam link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dobra ten port wyłaczyłem. Teraz ssam najnowszego Autopatchera który zawiera tą łatke więc zobaczymy :) Pozdro i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...