Krzysztof Suczyński Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 wejdzcie na stronke : http://www.iqtest.w3.pl/dalej.htm ZAPOZNAJCIE SIE Z INSTRUKCJA !!! wybierzcie test po uzyskaniu wyniku podajcie go tutaj + numer testu oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a robilem juz dawno (chyba pierwszy) i jakos niecale 140 wyszlo (ale glowy nie dam - to test na iq a nie na superpamiec :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja miałem niecałe 150 :) Teścik spoko, tylko później głowa boli (od myślenia :P ??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ja mialem 143. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 To już było, OPCJA SZUKAJ 8) BTW mam 140 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Oj cieniutko mi wyszło 144,4, ale jak zjem śniadanie, to może pójdzie lepiej. Tym razem muszę sie śpieszyć, bo miałem ok. 6 zadań nie rozwiązanych. BTW - max to 182,48 - dość dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 144.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Te testy nie są do końca wiarygodne - chodzi mi o to, że typ zadań się powtarza i jak sie wie w jaki sposób to rozwiązywać, to idzie szybciej. Kiedyś miałem gdzieś fajny teścik na IQ (był chyba w jakiejś gazecie) - jak było wybrać brakującą figurę itp. to w żaden sposób nie można było się tego domyślić. Autor tego testu wymyślał kolejność według tylko sobie znanego sposobu. Nie rozwiązałem tam prawie rzadnego zadania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja tez gdzies widzialem stronke z testami IQ jak znajde to podesle. mam na dzieje ze to nie ta sama bo te pytania sie powtarzaja i to bez sensy, mozna system opracowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ostatnio byl taki test w gazecie wyborczej:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ja bez sprawdzania wiem, ze nadaje sie do zbierania truskawek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ee ja tam mialem robiony test w poradni i mam papier na to :P hehe, nie powiem wam ile mam, powiem tylko, ze sporo pnad srednia (srednia to 100) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ee ja tam mialem robiony test w poradni i mam papier na to :P hehe, nie powiem wam ile mam, powiem tylko, ze sporo pnad srednia (srednia to 100) :P Gdzie są takie poradnie, bo też bym sobie z ciekawości machnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 jak masz znajomych na politechnice, to moga ci zalatwic inna opcja, to takie miejsca jak poradnie psychologiczne itp ale nie wiem, jak z wiekiem..... tzn czy pelnoletniego wpuszcza :P np aleja wojska polskeigo, tam jest siakas taka poradnia..... ale czy ciebie tam wpuszcza....? nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 No ciency jestesci, ja mam czterocyfrowy 0,001; po zaokrągleniu oczywiscie :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 NA stronie mensy świetne testy są.. Te są to "schematyczne testy" .. ostatnio takie miałem na rozmowie o prace.. i kilka innych.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 NA stronie mensy świetne testy są.. Te są to "schematyczne testy" .. ostatnio takie miałem na rozmowie o prace.. i kilka innych.. :) ja nie wierze w takie testy! co innego jest w proadni.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 NA stronie mensy świetne testy są.. Te są to "schematyczne testy" .. ostatnio takie miałem na rozmowie o prace.. i kilka innych.. :) ja nie wierze w takie testy! co innego jest w proadni.... sprawdzałem ale strona mensy cos nie działa... Ale te testy mensy są IMHO o wiel bardziej "prawdziwe" z tego względu że to sa testy gdzie musisz myśleć w innych kategoriach.. Rozwiązania są naprawdę szokujące że aż tak proste, ale trzeba na to wpaśc.. a te testy co link jest podany wyżej są to schematyczne testy, które właściwie wystarczy zrobić kilka i następnie robisz schematycznie , postępując według danej zasady.. To już nie jest wtedy sprawdzanie IQ ale poprostu spradzanie czy masz pamięc i pamietasz jak postąpić w danych zadanu.. JAk znajde czas to napisze mniej wiecej tresc jednego z zadań.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 NA stronie mensy świetne testy są.. Te są to "schematyczne testy" .. ostatnio takie miałem na rozmowie o prace.. i kilka innych.. :) ja nie wierze w takie testy! co innego jest w proadni.... sprawdzałem ale strona mensy cos nie działa... Ale te testy mensy są IMHO o wiel bardziej "prawdziwe" z tego względu że to sa testy gdzie musisz myśleć w innych kategoriach.. Rozwiązania są naprawdę szokujące że aż tak proste, ale trzeba na to wpaśc.. a te testy co link jest podany wyżej są to schematyczne testy, które właściwie wystarczy zrobić kilka i następnie robisz schematycznie , postępując według danej zasady.. To już nie jest wtedy sprawdzanie IQ ale poprostu spradzanie czy masz pamięc i pamietasz jak postąpić w danych zadanu.. JAk znajde czas to napisze mniej wiecej tresc jednego z zadań.. Najgorsze są te z alfabetem, kiedy trzeba wyliczać kolejność liter - przydała by się taka tabliczka z wypisanymi A-1, B-2, C-3 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...