Gość evo4 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam, mam problem z tym: nie wiem od kiedy wgrałem win 2k sprawdzam CPU-Z a tu :| sami zobaczcie może mi ktoś powiedzieć jak to z tym jest i co z tym zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Masz włączone C&Q... Daj mu 100% stress i zobacz CPU-Z... Instalowałeś stery do C&Q, a chyba nie wiesz jak to działa... Wszystko jest OK :) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 C&Q zawsze instaluje w XP nie było z tym problemu, wiem jak to działa, otóż kiedy procek niejest wykorzystywany to spada napięcie ..... generalnie wiem o co biega ale zapytałem dla pewności bo w XP mi tak nie pokazywało a miałem C&Q także wiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...