tripsta Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) nie bylo tematu wiec zalozylem :lol2: a gra juz jest dostepna Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Screenow nie ma, zawiodlem sie... ;] To gierka cos ala gta ? Na ps2 grafa jest deko perfidna, ciekawe jak na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Strona oficjalna: http://www.eidos.co.uk/gss/reservoirdogs/ Dla mnie to wygląda jak taka Mafia w ciut innych realiach, nawet engine chyba ten sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) dawno temu polscy programiści zrobili gierke "rezerwowe psy"-turowa jak dobrze pamietam G...jakich mało Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 nie bylo tematu wiec zalozylem :lol2: a gra juz jest dostepna W takim razie czekam na krótką opinię oraz kilka screen'ów z pc bo te, które widziałem nie prezentują się najlepiej. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10612 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 kiepska jest ta gra ale jak ktos nie ma nic do grania to moze w nia pograc , graficznie to syf jak zobaczylem textury na wozach to wymieklem na psx byly lepsze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 dawno temu polscy programiści zrobili gierke "rezerwowe psy"-turowa jak dobrze pamietam G...jakich mało O Wściekłych się nie będę wypowiadał bo nie grałem ale jeżeli chodzi o Rezerwowe Psy to fajna gierka jest mimo że nie przepadam za turówkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 pomijajac grafike to ta gra nie jest taka zla , podobna jest do punishera , niechcialo mi sie bawic ze screenami tu macie filmik z gry http://rapidshare.de/files/29784562/Movie_0002.wmv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Jak dla mnie to niestety totalne dno. Tak jak pisal kolega powyzej grafika tragiczna, jak sprzed 3 lat. Nie wnosi praktycznie nic nowego, no moze poza tym ze mozna brac zakladnikow !! Ogolnie baaardzo krotka i brak klimatu. Nie polecam nikomu - takie moje skromne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Gierka nie najgorsza, choć czasem wydaje sie być monotonna, w każdej misji brniemy wciąż do przodu, od czasu do casu jakaś urozmajcenie jazda wozem (tzn, ucieczka) ;D Przelazłem gierke w jedno popołudnie /zbyt krótka/. Fani lubiący gierki typu GtA, max payne itd...+ nawalanka => to napeweo polecam zagrać w tą gierkę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 W sterownikach Nvidia mam zablokowane odświeżanie na 100 i 85 Hz a w grez i tak mam 60. Co zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Przeszłem ją a teraz próbuje odblokować galerie i kody, mi sie tam podoba grafa nie taka zła można dłużej pograć ale brak mi tej swobody między misjami, moja opcena 7/10 Edytowane 4 Września 2006 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Wlasnie sobie w to pogrywam, gierka przyjemna, nawet mi sie podoba. Grafika tragiczna (coś jak psx :lol:) ale milo sie nawet strzela. Podoba mi sie sterowanie, latwo mozna 'przykleic' sie do sciany i strzelac zza murku i równie łatwo to przerwac, tak samo branie zakladników - fajny pomysl nawet, nie widzialem zeby lepiej gdzies to bylo zrobione. Prosta, mila gierka poza paroma motywami (jazda samochodem), jak ktos nie ma co robic a lubi gierki "idz przed siebie i strzelaj we wszystko co sie rusza" to polecam zagrac. Np. takiego ElMatadora wywalilem z dysku po 20 minutach gry mimo ze ma lepszą grafę od Wscieklych Psow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 oj branie zakładników to miał The Punisher najlepsze imho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...