Skocz do zawartości
tripsta

Reservoir Dogs

Rekomendowane odpowiedzi

nie bylo tematu wiec zalozylem :lol2: a gra juz jest dostepna

W takim razie czekam na krótką opinię oraz kilka screen'ów z pc bo te, które widziałem nie prezentują się najlepiej.

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10612

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to niestety totalne dno. Tak jak pisal kolega powyzej grafika tragiczna, jak sprzed 3 lat. Nie wnosi praktycznie nic nowego, no moze poza tym ze mozna brac zakladnikow !! Ogolnie baaardzo krotka i brak klimatu. Nie polecam nikomu - takie moje skromne zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gierka nie najgorsza, choć czasem wydaje sie być monotonna, w każdej misji brniemy wciąż do przodu, od czasu do casu jakaś urozmajcenie jazda wozem (tzn, ucieczka) ;D Przelazłem gierke w jedno popołudnie /zbyt krótka/. Fani lubiący gierki typu GtA, max payne itd...+ nawalanka => to napeweo polecam zagrać w tą gierkę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie sobie w to pogrywam, gierka przyjemna, nawet mi sie podoba. Grafika tragiczna (coś jak psx :lol:) ale milo sie nawet strzela. Podoba mi sie sterowanie, latwo mozna 'przykleic' sie do sciany i strzelac zza murku i równie łatwo to przerwac, tak samo branie zakladników - fajny pomysl nawet, nie widzialem zeby lepiej gdzies to bylo zrobione. Prosta, mila gierka poza paroma motywami (jazda samochodem), jak ktos nie ma co robic a lubi gierki "idz przed siebie i strzelaj we wszystko co sie rusza" to polecam zagrac. Np. takiego ElMatadora wywalilem z dysku po 20 minutach gry mimo ze ma lepszą grafę od Wscieklych Psow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi