F@sol Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 mam gforce 5700 FX i Monitor benq Fp92g 91.xx i mam taki problrm gram sobie w co kolwiek stare nowe czy jakie kolwiek gram gram moze ze 20 do 30 min i nagle pojawiaja sie mie artefakty i sru :mur: resetuje sie i tak zakazdym razem ten problem mam odkąd mam nowy monitor bo na monitoze starego typu nic sie nie dzieje a na tym aha prubowalem zmieniac grafe na pulpicie na 1024 ale to samo a jak przemotyje inna karte od kumpla na ten przyklad to wszystko jest ok czy macie dlamnie jakąs dobrą rade poza zmianą sprzetu ??!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) moze to nie jest az tak pradozerna karta ale jaki masz zasilacz? podaj reszte sprzetu dotykales grafy po 30 min pracy? bo moze tez sie grzac za bardzo Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez maciek2107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Pierwsze - naucz sie pisac po polsku. so.pwn.pl Drugie - prawdopodobnie przy podpinaniu nowego monitora mogles poruszyc karta. W zwiazku z tym albo chlodzenie gfa sie poluzowalo albo cala karta w slocie agp. A sprawdziwszy karte kumpla nie pomyslales o sprawdzeniu swojej w jego zestawie? I jaka karte sprawdzales? maciek2107 moze miec tez duzo racji - zasilacz moze konczyc swoj zywot... Wiecej szczegolow, dokladniejsze ogledziny karty i moze wtedy uda sie rozwiazac Twoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam. Zgadzam się może coś z zasilaniem ale moim zdaniem z zasilaniem monitora , sprawdź czy nie ma jakiegoś przebicia być moźe Twoja karta tego nie wytrzymuje. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F@sol Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) reszta sprzetu Asrock K7Vt4a pro | sempron 2.400 + (1.67) | karta win fast a 360 THD GF 5700 FX |ram 768 Noname DDR | Audigy 1 | karta sieciowa dysk samsung 200 gb i 40 (niewime jakiej firmy) dotykalem karty po 30 min pracy nie jesttaka gąrąca karte swoją testowalem u kumpla nic podejzanego gral na niej przez 3 dni a ja na jego przez 3 dni a jak sie odmienilismy to znowusz to samo karta w slocie siedzi sztywno co do zasilania 350 W ale nie jestem przekonany ze to to a w monitoze nie wiem jak sprawdzic zasilanie :( Ps. co do pisowni to nie toleruje ortografi (nie to ze nie jest potrzebna tylko ja jej nie potrebuje) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez F@sol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 hm 350W ........ wiesz ze to 350 na naklejce moze nic nie znaczyc w rzeczywistosci? jesli masz megashita lub cos podobnego czego waga nie przekracza ok 0,8kg to lepiej bez zastanowienia zmien ten zasilacz jak nie chcesz sie wykosztowac to fortron z allegro bedzie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F@sol Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 megashita lub cos podobnego czego waga nie przekracza ok 0,8kg tak megabajt wiec jednak zasilacz :mur: :mur: ok dzisiaj sie zobacze i zamówie jak naj szybciej :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...