pipanol-pl Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 czesc potrzebuje programu cos jak gold memory aby wystartowal z dyskietki i wyswietlil cale informacje o sprzecie jaki jest zainstalowany. dokladnie potrzebuje tego do laptopa aktualnie nie ma w nim dysku wiec potrzebuje czegos botowalnego z dyskietki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Everest/aida32 + windows odpalony z CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Everest/aida32 + windows odpalony z CD.A w jaki sposób odpalić to? Sorki za trochę lamerskie pytanie ale nigdy czymś takim się nie zajmowałem a trochę wiedzy może się przydać w przyszłości. Everst?aida to jakiś soft, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 chodzi mi o cos botowalnego c fdd :) nie mam na tym lapie zadnego windowsa :)) ani nawet dysku w nim nie mam . widze ze kuru ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a ja mysle ze kolega ma na mysli winde odpalana z cd z aida na pokladzie, ale wymagany czytnik cd-rom (life cd), win oparty na chipsecie nforce odpali na kazdym innym ;) gorzej w druga strone, moze cos pod dosem bedzie na Hiren's Boot CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Owszem - na Hiren's Boot powinny być odpowiednie narzędzia. Ostatecznie zawsze można użyć Linuxa - jakaś nowsza dystrybucja działająca z CD (np. Knoppix) nie powinna mieć większych problemów z detekcją podzespołów. Przynajmniej tych podstawowych, bo w szczegóły jak mostki i kontrolery, to nie ma chyba sensu się zagłębiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...