rogers Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Witam, wczoraj umieściłem topic w dziale sprzęt na temat ewentualnej zamiany AXP2200(A0) na 1700(B0), ale jako że poszukuje także info na temat ile taki procek by poszedł na tej MSI Kt3 zamieszczam nowy w tym dziale.... Obecnie pamiątki to Elixir PC2700 (512MB) no ale dało by się je zamienić na jakieś Kingstony........ awięc macie jakieś doświadczenie z KT3Ultra2 i AXP1700(B0) bo nie wiem czy warto wymieniac proca posiadając takie mobo i czy lepiej będzie chodził niz obecnie ten AXP2200(A0)???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jak zrobisz v-mod'a (drucikami w sockecie) to na dzieńdobry 2013MHz (1,85V, 11x183Mhz). 8) Dalej trzeba by robić v-mod'a na płycie głównej, a to oznacza utrate gwarancji. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jezeli trafi Ci sie dobrze podkrecalna partia to smialo wymieniaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jak zrobisz v-mod'a (drucikami w sockecie) to na dzieńdobry 2013MHz (1,85V, 11x183Mhz). 8) Dalej trzeba by robić v-mod'a na płycie głównej, a to oznacza utrate gwarancji. :( a o co chodzi z tym v-modem i drucikami w sockecie - szczerze jakoś nie słyszałem o takiej opcji???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja mam bez v-moda i chodzi mi spoko na 2Ghz.. Przy napieci 1.7 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...