szpak Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 no własnie mam okazje zamienic z afriko mojes samsungi na tez 256 mb ale juz 333mhz czy przy moim konfingu jest sens to robic a trzeba małego wałka wyciac ..:P ( tylko cicho ! ) i ktore beda lepsze do krecenia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 no własnie mam okazje zamienic z afriko mojes samsungi na tez 256 mb ale juz 333mhz czy przy moim konfingu jest sens to robic a trzeba małego wałka wyciac ..:P ( tylko cicho ! ) i ktore beda lepsze do krecenia ?? Jak możesz za friko to bym zamienił...jak nie teraz to w przyszłości jak kupisz lepszego proca to ci się przydadzą.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Pomyśl o przyszłości, lepsze i szybsze później jak sie zestarzeja będzie łatwiej sprzedać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 popieram kolegow wyzej..... trzeba myslec na zapas :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ja w poniedzialek wymieniam za friko moje 2*128mb 266 koinstonki na kosciach nanya na 256mb 333 tez kingstony na kosciach kingstona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A ja wymienilem ostatnio swoje wysluzone M-Tec`i na TwinMos`y PC2700 256 MB :) Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 jezeli za friko to nawet sie niezastanawiaj tak jak wyzej teraz moze ci sie az tak bardzo nie przydadza ale pozniej... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiub Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Możesz za darmo to sie nie zastanawiaj! To sie zawsze przyda przy pozniejszych upgradach sprzetu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 juz wymieniłem i jest taki myk ....proc mi sie lepiej kreci ale 3dmark nei przechodzi sis i inne testy zalicza bez problemu a 3dmark nie da rady ..mysle ze to chodzi o to ze na agp jest 80mhz i mi grafe wywala a jeszcze jedno jak ustawie agresywne timingi to mi sie na biosiue zawiesza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 juz wymieniłem i jest taki myk ....proc mi sie lepiej kreci ale 3dmark nei przechodzi sis i inne testy zalicza bez problemu a 3dmark nie da rady ..mysle ze to chodzi o to ze na agp jest 80mhz i mi grafe wywala a jeszcze jedno jak ustawie agresywne timingi to mi sie na biosiue zawieszaczyli masz dupowate pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 nom mam ale szykuje mi sie zmiana płytki to mi sie przydadza i wtedy okarze sie ile sa warte i czy ich jeszcze na swoje samsungi nie odmienie hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A ja mam seiteci i nawet niezamierza wymieniac na jakies tam TwinMos'y albo szajsungi ,bo i po jakiego grzyba ,te co mam teraz chodza na 192 przy najostrzejszych timingach tylko chcialbym sobie dokupic jeszcze kostke 256MB ale boje sie ze juz niebede mial tyle szczescia no chyba ze kupie DDR400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 a słyszał ktos cos o takich pamiatkach jak V-Data ??? bo własnie takie sa te ddr 333 ...ja pierwszy raz własnie takie widziałem ..jednostrone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...