Skocz do zawartości
szpak

Jest sens zamieniac ram DDR ....

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie mam okazje zamienic z afriko mojes samsungi na tez 256 mb ale juz 333mhz czy przy moim konfingu jest sens to robic a trzeba małego wałka wyciac ..:P ( tylko cicho ! ) i ktore beda lepsze do krecenia ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie mam okazje zamienic z afriko mojes samsungi na tez 256 mb ale juz 333mhz czy przy moim konfingu jest sens to robic a trzeba małego wałka wyciac ..:P ( tylko cicho ! ) i ktore beda lepsze do krecenia ??

Jak możesz za friko to bym zamienił...jak nie teraz to w przyszłości jak kupisz lepszego proca to ci się przydadzą....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wymieniłem i jest taki myk ....proc mi sie lepiej kreci ale 3dmark nei przechodzi sis i inne testy zalicza bez problemu a 3dmark nie da rady ..mysle ze to chodzi o to ze na agp jest 80mhz i mi grafe wywala a jeszcze jedno jak ustawie agresywne timingi to mi sie na biosiue zawiesza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wymieniłem i jest taki myk ....proc mi sie lepiej kreci ale 3dmark nei przechodzi sis i inne testy zalicza bez problemu a 3dmark nie da rady ..mysle ze to chodzi o to ze na agp jest 80mhz i mi grafe wywala a jeszcze jedno jak ustawie agresywne timingi to mi sie na biosiue zawiesza

czyli masz dupowate pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam seiteci i nawet niezamierza wymieniac na jakies tam TwinMos'y albo szajsungi ,bo i po jakiego grzyba ,te co mam teraz chodza na 192 przy najostrzejszych timingach tylko chcialbym sobie dokupic jeszcze kostke 256MB ale boje sie ze juz niebede mial tyle szczescia no chyba ze kupie DDR400

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...