t0bi Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam. Mam zamiar kupić płytę DFI Infinity NF Ultra II-M2 (TUTAJ) Narazie nie starczy mi funduszy nawet na najtańszą grafikę... i z tym jest związane moje pytanie... Czy jeśli włożę do płyty kartę pod zwykłe PCI (nie PCI-E), to płyta normalnie sie odpali ? OS normalnie sie zainstaluje ? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi... Mam nadzieję że rozwiejecie moje możliwości... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 będzie grało. A swoją drogą to kiedy planujesz uzbierać na grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0bi Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 za jakiś miesiąc kupie 6600Gt i przeczekam na niej do jakiejś karty zgodnej z dx10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No dobra. A w miedzyczasie, skoro i tak nie będziesz grał to policz z nami trochę SETI Zapraszam. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...