glo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam Które sklepy w przejsciu podziemnym przy Gusie możecie spokojnie polecić ? Zamierzam kupic cały zestaw do 2 tyś , licze na posiadanie sprzętu z zestawu, długą gwarancje a w razie czego solidny servis. Mój zestaw: X2 3800+ s939 1gb RAM Goodram Płyta Gigabyte K8N-939 Geforce 7300GS Chieftec z zasilaczem 350W Dysk i nagrywarke juz posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 a co to za roznica? wszyscy i tak z tej samej hurtowni biora... oby gwarancja byla i firma w miare dlugo dzialala ja bralem z fenn i topcomputer i wszystko dziala... ale inne pewnie tez sa ok a tak w ogole to bralbym w Znaku na Poznanskiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 znak zdecydowanie za drogi, chociaz serwis faktycznie maja dobry znajomi polecali mi gigamultimedia oraz terra com jutro bede sie rozgladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Z gigamultimedia mialem zawsze pecha. 5 plyt mi padlo od nich w tym 3 msi :P Pracowalem na gieldzie w jednej z firm Serwisik mielismy spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 czy ty napewno bierzesz 7300gs - masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 7300GT z pamieciami DDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...