kszonek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Wrocilem z dnia pierwszego (wiem wczensie :P ). na obecna chwile powiem ze trocjhe mlo wystawcow bylo i nuie za duzo do ogldania, alemoze dnien drugi sie rozkreci. 5:43 na x6800 by demek i ryba, czyli aktualny rekord polski w spi16m, w sam raz na rozgrzewke. + za darmowe piwo ;) Niestety nie mam fot, ale mam nadzieje ze jak ktos ma to wrzuci (moze w dsie maja net....) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez kszonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Po stylu pisania widac ze browarow nie brakowalo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No juz cos czuje ze fajnie było i bedzie do 2-3 godziny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Po stylu pisania widac ze browarow nie brakowalo :lol: oj, nie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wlasnie wrocilem z imprezki integracyjnej :] niestety tak szybko po padlem na twarz (nie ma to jak wstawanie do pracy przed 5 rano :mur: ). Zalaczma kilka fotek: 1. Samhain i hmmmmmmm Zenfistki (ciekawe czy lubi otaczac sie pieknymi kobietami?:>) 2. Juz sie chlopakom nudzilo. Ciekawe tylko do chlodzenia jakiej cieczy potrzebny byl suchy lod?:> 3. A tu padnie rekord. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 No przynjamnie ktoś cos napisał <_< A kszonek to chyba troche % wlał w siebie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ogólnie to bk była zmylismy sie o 18:30 bo nudy były,szkoda że nie można swojego sprzętu przywieźć i pobenchowac na suchym lodzie,ogólnie wszyscy spoko,pozytywnie nastawieni,ludu mało,benching celka r0x pozdro dla wszystkich,jutro najlepszy dzień a nie wiem czy będe mógł przyjechać...ehh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 wcale nie ;) tylko jednego. a styl pisania to tylko toklawa w laptopie (na ym sie pisac nie da) i powazne zmeczenie,bo malo spalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 No hary86 i ent walczyli do konca u 5.93 Ghz z celiny D wyciągneli... a ile bylo kombinowania z biosem.. Ogolnie pustki i spokój... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Koszuli PurePC :) skąd ją można skołować :)?? Szkoda że mnie niema :( za daleko od Opola jak będzie coś bliżej to będę na pewno. Powrzucajcie więcej fot :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Troche pusto i nieciekawie a pojechac i popatrzyc jak ktos tam za biurkiem ustawia bios jakos mnie nie przekonuje :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 TO chyba przeciwnie do tego co było w Wrocławiu. Wie ktoś gdzie będzie następny zlot/targi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Troche pusto i nieciekawie a pojechac i popatrzyc jak ktos tam za biurkiem ustawia bios jakos mnie nie przekonuje :[ To byl 1 dzien bylem od godziny 14.30 do 18.00 i powiem szczerze ze malo ludzi bylo. Zaledwie kilka obudow na konkurs, kilka stanowisk. Dzisiaj bedzie lepiej. Sporo ludzi dopiero sie zjezdzalo. Najciekawiej zapowiada sie dzien jutrzejszy :> PS wiecej fotek bedzie nie tylko z mojej strony. Dajcie ludziom czas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ja mowie-dajcie celkowi lepsze mobo to licze ja lekko 6 ghz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Będzie ktoś taki wspaniały i załatwi mi koszulkę purepc? Plosiem... :) Jeśli znajdzie się jakiś dobry forumowicz, który mi taką koszulkę weźmie, to powiem, że interesuje mnie rozmiar M lub L. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Będzie ktoś taki wspaniały i załatwi mi koszulkę purepc? Plosiem... :) Jeśli znajdzie się jakiś dobry forumowicz, który mi taką koszulkę weźmie, to powiem, że interesuje mnie rozmiar M lub L. ;-) Mnie by interesował XL, XXL :mrgreeen Fajnie by było miec :-P może się ktos znajdzie :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 TO chyba przeciwnie do tego co było w Wrocławiu. Wie ktoś gdzie będzie następny zlot/targi?Jeżeli chodzi o stoiska - straszy tłok był. tylko że w ogóle wyników nie było :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja tez pisalbym sie na koszulke. Cena juz nie jest tak wazna, jej wartosc i tak bedzie duzo wieksza. (WISH I WAS THERE :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Myślę, że trochę koszulek zostanie, a co samhain miał by z nimi robić? No właśnie czyli jak coś to powinny być w posiadaniu romka ;) też mam nadzieję, że można załatwić jakoś takową, ja nie mogę uczestniczyć ze względy na kontuzję (2 tyg. nie chodzę w ogóle) i bardzo żałuję :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Koszulka fajna rzecz. :P Miałem kiedyś pomysł żeby redakcja otworzyła sklepik z gadżetami kubki, koszulki itp. Mogliby na tym troche zarobić ;) Co do zlotu myśle, że chłopaki się postarają i zrobią jakiś spektakularny wynik w Spi16M i 1M ! Powodzenia :P Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Też chcę taką koszulkę :rolleyes: I powodzenia w osiągnięciach oc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) A może troche inwencji twórczej?? Temat o logach, chwilka w photoshopie, paint shop pro, corelu albo paincie. Wysyłacie obrazek,wpłacacie kase i przychodzi pocztą. Kubek,koszulka, bluza... http://montownia.pl/ Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Chcesz, żeby biedni forumowicze w jakichś podróbach chodzili? Ja marzę o takiej prawdziwej koszulce ze zlotu, a nie jakimś homemadzie. ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Z tego co wiem to jest okolo 11s na 1M w pi. Swojego Celka Kszonek podkrecil do cos kolo 6GHz (3,2GHz) ale plyta sie zalala i bedzie walczyl z procekim jeszcze jutro. Chyba padl rekord swiata w GHz (ale tego nie jestem na 100% pewien). Potem wrzuce pare fotek jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 O_o Jest jazda. Coś się jednak w Gdańsku dzieje , bez zdjec się nawet nie pokazywac :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam. Kilka fotek z mojego Aparatu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ten pan w środku to kto ? :mrgreen: Mam przypuszsczenia :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Widze ze Chaosek polubił mrozik :D a ten bloni obok to nie czasem Swider ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 jak on inteligentnie wygląda w okularach :lol: co do kszonka to łapie doła- ent 5.9, kszon 6 ghz na celku a mnie i mojej hot celiny nie ma :( ja też tak chce :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A może troche inwencji twórczej?? Temat o logach, chwilka w photoshopie, paint shop pro, corelu albo paincie. Wysyłacie obrazek,wpłacacie kase i przychodzi pocztą. Kubek,koszulka, bluza... http://montownia.pl/ No tak, ale daj format taki który będzie maszyna mogła rozpoznać. Co zrobisz, skopiujesz logo z forum (to nie ten format) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...