ent Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Oki ja tez krotke napisze co i jak :D Wiec generalnie ludzie na 5+ sie spisali, wielki szacunek dla romka ktory dwoi sie i troil zeby wszytsko poszlo jak trzeba, jutro tak jak pisal hary powinny byc foty :D I jeszcze troche prywaty: Wielkie podziekowania z mojej strony dla: - ryby i romka - ktorzy umozliwili mi zabawe DI na zlocie; - Kwazora - za oprowadzanie mnie po GDA; - harego - za nocleg i wogole :D - czeslafowi - za pomoc z timingami na D9; I pozdrowk dla calej reszty ludzi z ktorymi spotkalem sie na zjazdzie!!, a szczegolnie dla jedynego czlowieka ktory z PKS odjezdza pociagiem i najlepiej na swiecie umie wytlumaczyc co to milosc :D (Chaos na drugi raz to przyjdz sie chociaz pozegnac, a nie tak zbywasz sie po angielsku :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ale to tylko boot... niech pokaże chodzacy system..... ja pokazałem 266@500. 650-700 przy nastepnej okazji bedzie stable - bez systemu, bez vcore (2.3 zamist 3.3 vcore) w 15min ciezko bylo cokolwiek wiecej zrobic ;) . Tak czy siak jestem bardzo happy i czekam az Luke wroci i pokaze fotke z tego wyczynu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Foty wszystkich konkursowych budek: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2280386 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Wiadomo już kiedy i gdzie następny zjazd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A czy na pewno bedzie kolejny :> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 w to nie wątpie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 w to nie wątpie :-) bo cos ktos tam gadal ze niby nie wiadomo ... poczekamy zobaczymy sry za maly ot ale mozna zmienic teraz w s tarym userze nick wyswietlany czy cs ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) sry za maly ot ale mozna zmienic teraz w s tarym userze nick wyswietlany czy cs ? Napisz do jakiegoś Admina to ci zmieni (chyba) bez problemu. Ja kiedyś napisałem wieczorem do sgj i rano już miałem wymarzony Nick - nie robią problemów :D Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez GDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Napisz do jakiegoś Admina to ci zmieni (chyba) bez problemu. adminow to ja juz dzis w spokoju zostawie :D dobra dzieki czekamy na komentarze innych ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A czy na pewno bedzie kolejny :> ? będzie, za rok, gadałem dzisiaj z samhainem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Oki ja tez krotke napisze co i jak :D Wiec generalnie ludzie na 5+ sie spisali, wielki szacunek dla romka ktory dwoi sie i troil zeby wszytsko poszlo jak trzeba, jutro tak jak pisal hary powinny byc foty :D I jeszcze troche prywaty: Wielkie podziekowania z mojej strony dla: - ryby i romka - ktorzy umozliwili mi zabawe DI na zlocie; - Kwazora - za oprowadzanie mnie po GDA; - harego - za nocleg i wogole :D - czeslafowi - za pomoc z timingami na D9; I pozdrowk dla calej reszty ludzi z ktorymi spotkalem sie na zjazdzie!!, a szczegolnie dla jedynego czlowieka ktory z PKS odjezdza pociagiem i najlepiej na swiecie umie wytlumaczyc co to milosc :D (Chaos na drugi raz to przyjdz sie chociaz pozegnac, a nie tak zbywasz sie po angielsku :D) hyhy a juz myslalem ze mnie omineles :) co do odjazdu to mielismy 30min bo poszlismy z fidem na pkp dowiedzeic sie co i jak i sie okazalo ze pociag ktorym mielismy jechac o 15:16 to jakis expres od poznania i trza bulic 64zl za bilet ... a 11:11 31.50 .. wybór był oczywisty. Jak sie podobaly moje chore texty poraz kolejny to jestem zadowolony .. p.s: pamietajcie .. "ktos nasrał na kurtki" :> p.s2: ktos wie jak sie pozbyc przepitego głosu to bardzo chetnie sie dowiem .. aha .. i czy ktos zgrał moje wypociny na 7900gt (orby i screeny? ) bo zapomnialem na smierc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.23 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 No musze przyznac ze zlot udany, podobalo mi sie popilem torche poznalem pare ciekawych osob, za rok robie swojego mod obudowy i postaram sie wygrac :P ( zachecily mnie nagordy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 fotki ze zjazdu z 3 dni 113 sztuk :D http://www.tuned.pl/index.php?module=article&id=16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 OMG dojechałem i umieram. A teraz idę spać :P Powiem, że było przyjemnie. Poznałem kupe ludzi i z którymi wieczorne wypady były zabójcze. Dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Hardkor! Dopiero co dotachałem się do domu ... Zajebiście było, azotowe rogaliki i te sprawy ;] Czekam na jakieś konkretne fotki : > Ide spać, bo padam plaskaczem na posadzke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A ja dojechalem juz dawno ale dopiero teraz jestem zdolny cos napisac. Powiem tylko tyle ze bylo bardzo fanie i polecam wszystkim wyjazd na taka impreze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Tylko prosze następny zjazd gdzieś na południu bo 600km samochodem to sporo ; ] Widze ze było nieźle pod każdym względem, dlatego żałuje że mnie nie było [ ; Może więcej ludzi by sie sprzydało ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Brzuch mnie boli ze śmiechu. Wracamy sobie z knajpki w Sopocie. Wchodzimy na SKM. NAgle podchodzi do mnie koleś i wyrzuca cieńkim głosikiem. TAAAK WIEM, WY JESTEŚCIE ZE SPŁYWU WĘDKARZY. I jak tu normalnie być poważnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wracamy sobie z knajpki w Sopocie. Wchodzimy na SKM. NAgle podchodzi do mnie koleś i wyrzuca cieńkim głosikiem. TAAAK WIEM, WY JESTEŚCIE ZE SPŁYWU WĘDKARZY.Kurcze a ja tego nie pamietam pomimo tego ze szedlem kolo Ciebie :P PS: Na PMke mi odpisz :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Masz odpowiedź, no mam nadzieję, że problemy z traction controll już zupełnie ustąpiły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 @hinco Nie marudz ja własnie przyszedłem do domu (jechałem 848km ;) ) @chaos twoje wyniki tez są był robiony bardzo szybki backup wyników by Swider ;) PS: pamietam :D PS2: za szybko wyjechałes a ja chciałem twoja winde ;) Jesli chodzi o zjazd to kolejny ma być za rok. We wrzesniu jest impreza w wawie ;) a w pazdzierniku w krk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Torque8 Zdjęcia dawaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Mi sie udalo jedno artystyczne nawet zrobic. Zamrozona plytka janio, heh co pozniej sie z nia dzialo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak to co, wacki4 był głodny i sobie poobgryzał. Dawać zdjęcia!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W relacji beda, ja moge kilka wrzucic bo neo 512 ma ch....... upload ;) @Benito chcesz to z autem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ciekawsze foty: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNs Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W wawie mowicie :] ? Znana dokladna data ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dawaj to z autem. Romkowi podniesiemy ciśnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 I jeszcze Zenfistki na deser: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Samhain'owi sie chyba troszke spodnie po praniu skurczyly :D :D nie no zartuje oczywiscie :D A tak w ogole to co On tam robil za "plecami" zenfistki ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...