eragonek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) romku taka mała prośba: Niech następny zjazd odbędzie się w Łodzi! :-P Każdy ma blisko. :wink: Edit Ten sklepik PPC to mógłby być dobry pomysł. Byście sprzedawali koszulki, bluzy, kubki, talerze, prezerwatywy :wink: itp. :P Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 zapomniales napisac jeszcze, ze zakaz wchodzenia ze zwierzetami i kolezanek u ktorych spie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) romku taka mała prośba: Niech następny zjazd odbędzie się w Łodzi! :-P Każdy ma blisko. :wink: Ja jestem za ! Nie dosc ze kazdy bedzie miał sporo blizej to i pewnie duzo taniej. Kto widzial placic 8-9zl za hamburgera czy 300zł za nocleg lub najtaniej w miescie 40zł za akademik ruinę ;) :lol: mz Gdańsk sux ;] Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 samhain troche w tym roku zle to wszystko zrobil imo, bo rok temu na polibudzie jakos caly czas bylo co robic :/ ale coz bywa....... To fakt nie bylo za duzo do roboty, no ale zawsze zostaja rozmowy :] Z tego co wiem o byl 1 zjazd z szeroka publicznosia wiec wygladalo to jak wygladalo. Zbierzmy wszystkie pomysly odnosnie zjazdu co nalezy poprawic i wyslijmy to do odpowiednich ludzi. Zawsze to jest pomocne przy organizacji nastepnego zjazdu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 zapomniales napisac jeszcze, ze zakaz wchodzenia ze zwierzetami i kolezanek u ktorych spie... Moze być :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Juz wrzucam filmy z dewastacji plyty :) Sporo mega zajmuja wiec chwilke to potrwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert.23 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Łamanie płyty czułem na swoich rękach. Ci co byli to widzieli jak mi poharatało trzy palce, ale wyłamałem socket i mostek północny (NB). Kto ma filmik jak oblewamy ją ciekłym azotem i rozwalamy o podłogę? Ja mam, jak tylko zgram na kompa to odrazu wrzucam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Macie dwa filmy, jest jeszcze jeden ale strasznie duzo zajmuje i juz mi sie nie chce wrzucac :P 1 i 2 Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Łamanie płyty czułem na swoich rękach. Ci co byli to widzieli jak mi poharatało trzy palce, ale wyłamałem socket i mostek północny (NB). Kto ma filmik jak oblewamy ją ciekłym azotem i rozwalamy o podłogę? Krew sie leje ;] BTW Odpisz na moje pw jak możesz :P Kas ma filmik, ale wrzuci dopiero później ... teraz zajęty szkołą ;] Grzechu 1990 ma, ale na VHS :/ W sumie dużo osób kamerowało, a tylko 2 z PPC? : > Romek - twoja krew została potem na PCI ;]Niestety to tylko vhs, jak sie rzucicie na kasety mogę zgrać Wam to co nagrałem ;] romek był strasznie zawzięty jak rozwalał tę płytę :P EDIT: Również jestem za centrum Polski, nie musi to być Warszawa ;] Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja jestem za ! Nie dosc ze kazdy bedzie miał sporo blizej to i pewnie duzo taniej. Kto widzial placic 8-9zl za hamburgera czy 300zł za nocleg lub najtaniej w miescie 40zł za akademik ruinę ;) :lol: mz Gdańsk sux ;] a moze lepiej blizej poludnia?? katowice/krakow/bielsxko-biala :D sam chetnie przyjade, chociaz np wroclaw tez bylby fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Oczywiście, lepiej byłoby zorganizować to jak najbardziej w centrum Polski. Poznań, Wrocław, Warszawa, Łódź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ' date='28 sie 2006, 14:24' post='2292325'] Oczywiście, lepiej byłoby zorganizować to jak najbardziej w centrum Polski. Poznań, Wrocław, Warszawa, Łódź. Marudzicie, Polska to nie Stany w kilka godzin mozna ja przejechac w poprzek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 czyli poludnie :D jeszcze nigdy chyba na poludniu nie bylo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ale będzie na południu, pojawiamy się w Krakowie już w Październiku, więcej info będzie już nie długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Już się ciesze chociaz to jeszcze dwa miechy ;) @romek ale sobie dałes avatara, teraz połowa forum ma cie na pulpicie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 czyli poludnie :D jeszcze nigdy chyba na poludniu nie bylo :/ A Targi Tuningu Komputerów to co? :P Zawsze na południu: naprzemiennie Wrocław i Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Macie dwa filmy, jest jeszcze jeden ale strasznie duzo zajmuje i juz mi sie nie chce wrzucac 1 i 2 LUDZIE! Nauczcie się korzystać z kompresji... Pierwszy film zajmuje po skompresowaniu 6,5 mb a nie 60... a jakość wcale nie jest zła. W dodatku cała zmiana to gdzieś minuta roboty. Szanujcie cudze łącza. Pierwszy film to sciągnięcia TUTAJ. Drugiego nie chce mi się ściągać... Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Puma[JFK] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ale będzie na południu, pojawiamy się w Krakowie już w Październiku, więcej info będzie już nie długo.powaznie?? to ja bede na 100% super, i tez 3 dniowe?? extra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tylko że następnym razem będzie to raczej na zlocie samego purepc, gdzie ilość przypadkowych osób, które nie wiedzą co i jak będzie minimalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ' date='28 sie 2006, 16:27' post='2292516'] LUDZIE! Nauczcie się korzystać z kompresji... Pierwszy film zajmuje po skompresowaniu 6,5 mb a nie 60... a jakość wcale nie jest zła. W dodatku cała zmiana to gdzieś minuta roboty. Szanujcie cudze łącza. Pierwszy film to sciągnięcia TUTAJ. Drugiego nie chce mi się ściągać... Puma, proszę ;) , zakompresuj 2-gi filmik i wrzuć go, bo limit mi się skonczył na neo :( W Krakowie też się pojawię, a jak! ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A ja sie nie pojawie zadaleko :mur: <_< :cry: , to będzie tylko zlot\albo coś podobnego tylko userów purepc czy jakiś integral z czymś innym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A ja sie nie pojawie zadaleko :mur: <_< :cry: , to będzie tylko zlot\albo coś podobnego tylko userów purepc czy jakiś integral z czymś innym ? To będą ogólnopolskie tatrgi tutningu komputerów, więc ludziska z całej polski się zjadą, w tym ekipa PPC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Aha :D . Qrw...cze jak by mnie ten "wypad" do Gda niezmył z kasy to bym pojechał a tak nima :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 przydaloby sie wszystko organizowac w centrum..... bo niby do da mam blisko, ale tylko do gda...... ale nic moze pojade, ale wlasnie zaczelo u mnie lac i tak sobie pomyslalem ze w pazdzierniuku moze byc jeszcze gorzej, wiec jeszcze sie musze zastanowic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nie wiem co tak wszyscy narzekają, że daleko itp. Ja za pociag z poludnia do gdanska zaplacilem 31zl w jedną strone, czy to tak dużo ? Byłem daleko od domu, nocleg był, przeżyłem ;p Wiec nie płakać, tylko przyjeżdzać ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tylko że następnym razem będzie to raczej na zlocie samego purepc, gdzie ilość przypadkowych osób, które nie wiedzą co i jak będzie minimalna.czyli tylko uzytkownicy fppc beda mogli uczestniczyc w targach?? to jeszcze lepiej... kiedy wiecej info?? ja juz bede na 99,999& chyba ze cos naprawde wielkiego wyskoczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 nie wiem co tak wszyscy narzekają, że daleko itp. Ja za pociag z poludnia do gdanska zaplacilem 31zl w jedną strone, czy to tak dużo ? Byłem daleko od domu, nocleg był, przeżyłem ;p Wiec nie płakać, tylko przyjeżdzać ;p chodzi raczej o czas dojazdu - na sama mysl to........ kolejna sprawa to to, ze nie chce mi sie jechac samemu, a z trojmiasta raczej malo kto jezdzi na takie imprezy, mam nadzieje ze ktos pojedzie ze mna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Drugi film po kompresji - 13,4 mb :) - LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 chodzi raczej o czas dojazdu - na sama mysl to........ kolejna sprawa to to, ze nie chce mi sie jechac samemu, a z trojmiasta raczej malo kto jezdzi na takie imprezy, mam nadzieje ze ktos pojedzie ze mna ;) Przespisz ;) Ja też myslalem, ze 8h pociagiem to bedzie problem, ale naprawde szybko mineło, weź ksiązkę ;) ja zapomniałem i żalowałem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 czyli tylko uzytkownicy fppc beda mogli uczestniczyc w targach?? to jeszcze lepiej... kiedy wiecej info?? ja juz bede na 99,999& chyba ze cos naprawde wielkiego wyskoczy Dlaczego wyciagasz jakiekolwiek wnioski z gdybanych postow? Zaczekaj wlasnie za infem a nie podniecaj sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...