ent Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/photo/4.html << fotki ode mnie i hary'ego, nie wiele, ale zawsze :D Grzechu >> w realu wygladasz znacznie inaczej niz w avku :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Wiem wiem, Fotka do AV była robiona 3-4 lata temu więc :] Szukam właśnie jakiejś fotki ze zjazdu na nowego avatarka. Miło było Ciebie i Hary'ego poznać :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasrz Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) Może pokaże jak niektórzy sie bawili ;] - Zabawa Mashell'a suchym lodem i colą ;) (avi -5MB) :wink: jakosc obcięta na potrzeby sieci ;) jakby ktos chcial oryginal to ma ona 20min i waży 400MB :D Pozdrawiam :P Edited August 21, 2006 by lukasrz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Miazga82 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 No fajnych mamy ludzi na forum. W końcu była okazja żeby sie poznać :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasrz Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 No fajnych mamy ludzi na forum. W końcu była okazja żeby sie poznać :) nom :) Dzieki za plakietke na browara dla kumpla ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 http://helios.et.put.poznan.pl/~gprajs/photo/4.html << fotki ode mnie i hary'ego, nie wiele, ale zawsze :D Grzechu >> w realu wygladasz znacznie inaczej niz w avku :D Hehe tez go najpierw nie poznalem :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
poca Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Ta, poca jest [cisza] aleeee masz fajnyyy aparat ;]]] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
hary Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) No ludzie są naprawde spoko, polubiłem przez czas zjazdu pare osób, fajnie było się spotkać przy jakimś bro, ogólnie nie moge sie doczekać następnego zjazdu na którym będe miał możliwość być :) Dzieki, nawzajem B-)Też się podłączam pod nawzajem :P Edited August 21, 2006 by hary86 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
ent Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Miło było Ciebie i Hary'ego poznać :wink:Dzieki, nawzajem B-) BTW: Liczysz juz SETI dla teamu? :D:D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Miazga82 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 No miło sie z wami rozmawiało przy piwku chłopaki pozdro hary, ent, Grzechu i malksons A anegdoty Chaosa w Sopocie rozłożyły mnie na łopatki. Dawno sie tak nie ubawiłem. Powinieneś prowadzić program satyryczny w telewizji albo założyć kabaret :P poca ssaczu masz jeszcze jakies foty czy to wszystko? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 no, widze że fajnie tam było ;) Taki szary człowiek z zewnątrz ze sprzętem pod pachą mógł tam wejśc i poprosić o działke ln2 lub di? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasrz Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) poca ssaczu masz jeszcze jakies foty czy to wszystko? Ja mam jeszcze takie: :P I taką : ;););););) :P Edited August 21, 2006 by lukasrz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) Ja mam jeszcze takie: :P I taką : ;););););) :P Hyh, gdybym wiedział że jedziesz, zapewne musiał byś mnie ze sobą zabrać ;) Te czerwonogetrówki jakieś takie... widziałem lepsze ;) Edited August 21, 2006 by victor89 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasrz Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Hyh, gdybym wiedział że jedziesz, zapewne musiał byś mnie ze sobą zabrać ;) Te czerwonogetrówki jakieś takie... widziałem lepsze ;) pociagiem bylem, mogles jechac :P dziewczyny byly calkiem calkiem ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) Hyh - rozmawiając z ta blondyneczką dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy :lol: Jest bardziej znana niż Wam się wydaje :D Podpowiedź: Playboy: Dziewczyny z Media Markt B-) Całkiem przyjemnie się rozmawiało, tym bardziej że dziewczynom się troche nudziło. Edited August 21, 2006 by Grzechu Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 jakby ktos chcial oryginal to ma ona 20min i waży 400MB :D Pozdrawiam :P Ja chce, jak masz mozliwosc to daj to na jakis serwerek :D :D PS skompresuj to troszke, dobrej jakosci filmy ~90min maja po 700MB ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasrz Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) Ja chce, jak masz mozliwosc to daj to na jakis serwerek :D :D PS skompresuj to troszke, dobrej jakosci filmy ~90min maja po 700MB ;) wiem, ale dodalem tam napisy, efekty i wkleilem kilka zdjec wiec musialem dopakowac jakosc, ale przekompresuje plik pod 100MB, moze mniej i wrzuce jutro na ftp'a Edited August 21, 2006 by lukasrz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 virtual dub i jakiś kodek divx ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) A anegdoty Chaosa w Sopocie rozłożyły mnie na łopatki. Dawno sie tak nie ubawiłem. Powinieneś prowadzić program satyryczny w telewizji albo założyć kabaret :Phyh .. ;] moglbym .. ale czesc textów nie jest moja a pana o wdziecznym imieniu DANE COOK http://video.google.pl/videoplay?docid=-48...amp;q=dane+cook http://video.google.pl/videoplay?docid=736...amp;q=dane+cook aczkolwiek dla was przedstawialem wersje po polsku "zmodowane" przezemnie ;] i po polsku :> Edited August 21, 2006 by Chaos Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
majkel84 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) Podpowiedź: Playboy: Dziewczyny z Media Markt B-) poważnie pracowała w MM ?? hyhy Te paszteciki straszyly nas z bilboardow przez caly miesiac. Na plakacie nie wydawaly sie takie zle, ale jak spojrzalem do srodka... No coz, niektorym kobietom nie pomoze nawet ciemny makijaz i calodniowe dopieszczanie fotki. Pasztecik zawsze pozostanie pasztecikiem, bo nawet jesli ma fajna figure, to malo ktory facet wytrzymalby z kobieta, ktorej musialby ciagle nakladac worek na glowe. Edited August 22, 2006 by majkel84 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 (edited) W jednej sesjii wystąpiła (szukajcie a znajdziecie) Edited August 23, 2006 by Grzechu Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 poważnie pracowała w playboy'u ??bywały na stronach tego czasopisma ;) kiedyś w kiosku widziałem ten numer playboya... ale przez szybke i tylko okładke :] Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
narcyz Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Było fajnie- szczególnie jeśli mówimy o własnym organizowaniu czasu i częściach nieoficjalnych ;) Fotek nie mam za wiele, ale coś tam postaram się do południa wrzucić. Można było poznać kilka osób, których wcześniej nie znałem więc całkiem przyjemnie. Ile piwa w siebie wlałem to lepiej, żebym nawet nie wiedział. Dzięki dla wszystkich, których miałem okazję poznać i spędzić z nimi trochę czasu. Pozdrawiam. PS. Omijajcie szerokim łukiem sklep komputerowy SFERIS bo za 5k oferują Celka i 7300GT oraz płytę główną firmy ATX ze standardem ATX bez ATX :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
birdman Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 te laski byly straszne... moja jest o niebo lepsza :P z reszta trzeba bylo widziec miny ludzi z zenfista jak zobaczyli je w strojach codziennych :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Ja też wole swoją dziewczyne i bym się nie zamienił za nic w świecie :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
victor89 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Ja też wole swoją dziewczyne i bym się nie zamienił za nic w świecie :)Z wypowiedzi tej wnioskuje że dziewczyna też jest zarejestrowana na ppc? :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Niemiec Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 birdman => 100% racji, a jeszcze rozmowa ich z Wronkiem prawie spowodowala u mnie rotfla [; Narcyz => piw wlales w siebie duzo w porywach do bardzo :D Chaos => cos Ci drugi link nie wyszedl... :P lukasrz => cieniasty masz ten serwer, bo na 1mb sciaga mi ~1kbps :| Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Hyh - nie :) mówie jak jest Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Miazga82 Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 hyh .. ;] moglbym .. ale czesc textów nie jest moja a pana o wdziecznym imieniu DANE COOK http://video.google.pl/videoplay?docid=-48...amp;q=dane+cook :> W twoim wykonaniu o niebo lepsze. B) Drugi link rzeczywiście jakis obcięty Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Twój Pan Posted August 21, 2006 Report post Posted August 21, 2006 Niemiec jak zwykle elo ;) http://img216.imageshack.us/img216/9227/zabawavu6.jpg Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...