mlun Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 jak jest teraz najlepsza płyta pod Pentiawke 4.Pytam sie bo bylem w pewnym sklepie gosc mi powiedział ze AMD wraca do niego 10 razy czesciej niz Intel i zastanawiam sie czy jednak nie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jednak Intela.Doradźcie co teraz zrobic bo juz całkiem w tym wszystkim straciłem łeb!!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 jak jest teraz najlepsza płyta pod Pentiawke 4.Pytam sie bo bylem w pewnym sklepie gosc mi powiedział ze AMD wraca do niego 10 razy czesciej niz Intel i zastanawiam sie czy jednak nie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jednak Intela.Doradźcie co teraz zrobic bo juz całkiem w tym wszystkim straciłem łeb!!!! :evil:Gosc pieprzyl bzdury. AMD wcale nie jest bardziej awaryjne. Jak czytam takie teksty to mysle, ze jednak w naszym kraju nietorzy sprzedawcy zatrzymali sie na epoce AMD K6 :) :mrgreen: AMD jest tak samo awaryjne jak i Intel, a tobie radzilbym zmienic sklep. Gosc probuje CI wcisnac cos co mu zalega na magazynie prawdopodobnie, bo jest za drogie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No niestety nie zgodze się z Tobą. W 95% procki jakie wracają to AMD :( Ostatnio dużo wraca procków w 0,13 - po prostu przestały działać - żadnych ukruszeń i "przypaleń" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ten temat sie chyba zalozyl 2 razy, identyko jest pod spodem, z paroma odpowiedziami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...