mib Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzisiaj a raczej juz gwoli scislosci juz wczoraj odbyla sie premiera nowego bloku firmy Realitynet. Z tego co zauwazylem premiera przeszla prawie niezauwazalnie. Wiekszosc ludzi a moze nawet i wszyscy nie wypatrzyli nowego ich bloku!!!!! Mam zaszczyt zaprezentowac szerszemu gronu forumowiczow. OTO NOWY BLOK FROST 3 Blok przeznaczony jest na WSZYSTKIE dostepne platformy wszczegolnosc na procesory 2 RDZENIOWE (zieloni i niebiescy), oczywiscie wliczajac nowe dziecko INTELA Core Duo :razz: Mocowanie za pomoca multizapinki. Dalszych i bardziej szczegolowych informacji udziel Samhain. PS Samhain az sie prosi o komentarze :] Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 hehe dodany dodatkowy "rozprowadzacz" ciepła :) czekamyy oczywiście na testy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 hehe dodany dodatkowy "rozprowadzacz" ciepła :) czekamyy oczywiście na testy !!!! Testy na pewno beda tylko hmmmmmmmm pewnie po zlocie na razie Sam jest mocno zajety samym zlotem. Wiecej fotek tez sie pojawi w najblizszym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Mi się podoba...kontynuacja tradycji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 no niby i fajnie cos nowego ale czy jest sens ?? mysle ze wydajniejsze to to nie bedzie od poprzednika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 pewnie wydajniejsze na dwóch jajkach,sądząc po rozkładzie "krzyży" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 napewno wydajne to to nie jest ja osobiście bym tego nie kupił nawet jak cena była by na poziomie 50 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 przyjdą testy to zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 jestem wiecej niż pewny że do czołowki mu daleko nie od dziś wiadomo że bloki pinowe/jeżowe są lepsze, a już napewno bloczek nie nadaje sie na proca bez czapy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 troszeczke imo żerowanie na sukcesie f2s + chwyt marketingowy polegający na dodaniu drugiego krzyżyka żeby ludzie myśleli że blok jest super na dwa rdzenie... :-| nie wygląda toto zbyt obiecująco no ale pierw testy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Male sprostowanie z mojej strony (to przez zmeczenie jakie mnie dopadlo jak pisalem ten temat): BLOK JEST PRZEZNACZONY NA WSZYSTKIE PROCESORY KTORE POSIADAJA 2 RDZENIE !!!!!! Oczywiscie nic nie stoi na przeszkodzie aby zastosowac ten blok na procka ktory ma jedne rdzen Co do testow to o takie informacje prosze kierowac sie do SAMHAINA!!!!! Ps 1 post bedzie wyedytowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 troszeczke imo żerowanie na sukcesie f2s + chwyt marketingowy polegający na dodaniu drugiego krzyżyka żeby ludzie myśleli że blok jest super na dwa rdzenie... :-| Przeciez nie od dziś wiadomo, że Samhain jedzie na marketingowym bełkocie, frosty nigdy nie były ani dobre ani wydajne, nawet pewnie jakiś plebs to kupi, a normalni ludzie oleją ten bloczek i na wydajne 2rdzenie wrzucą jakiegoś pinowca :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jak na możliwości produkcyjne to kiszka wg mnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A co z pozostałymi blokami? A ten blok to może jest Frost 2 rev 3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Poczekajmy na testy, a dopiero później komentujmy wydajność bloku. W chwili obecnej wypisywanie wszelakich epitetów pod adresem wydajności bloku jest pozbawione jakiegokolwiek sensu. Chyba, że ktoś ma w domu wielką szklaną kulę, która przyszłość mu przepowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Poczekajmy na testy, a dopiero później komentujmy wydajność bloku. W chwili obecnej wypisywanie wszelakich epitetów pod adresem wydajności bloku jest pozbawione jakiegokolwiek sensu. Chyba, że ktoś ma w domu wielką szklaną kulę, która przyszłość mu przepowiada.Albo potrafia sobie wyobrazic jak woda krazy w srodku :lol: Ale mowiac powaznie, to bylaby niespodzianka gdyby to bylo wydajne. Tym bardziej ze nie kazde 2 rdzenie jak juz ktos zauwazyl w temacie o blokach na takie proce maja ksztaltu dlugiego prostokata i bloki zdawaloby sie dzialajace bardzo punktowo sa rownie skuteczne. X2 Conroe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A co z pozostałymi blokami? A ten blok to może jest Frost 2 rev 3? Ten blok to FROST 3 a nie FROST 2 rev 3!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zobaczymy co testy pokaza, mam nadzieje ze to nie bedzie zagranie marketingowe typu dual frost :lol2: Konstrukcja obcykana, stwierdzam ze nic nowego nie wnosi, a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Jedyne czego w tej chwili brakuje to kolejnego pinowco-jezowco-prisona. Zeby cos powiedziec o wydajnosci to by wypadalo zrobic testy/symulacje komputerowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Przeciez nie od dziś wiadomo, że Samhain jedzie na marketingowym bełkocie, frosty nigdy nie były ani dobre ani wydajne, nawet pewnie jakiś plebs to kupi, a normalni ludzie oleją ten bloczek i na wydajne 2rdzenie wrzucą jakiegoś pinowca :angry: nie no froty zawsze byly kompletnie niewydajne, niedobre i brzydkie, a jakby tego bylo malo to jeszcze drogie :huh: :blink: paranoja jakas... jak ktos chce miec super blok to upuje sobie co drozszego, a frosty sa tak niesamowicie tanie, wiec takie teksty to :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie wiem czy nie walne babola.. ale chyba to jedyny blok na core2duo z polskich bloków? Mój miesięczny x3n wygląda rewelacyjnie, wydajny jest i to bardzo... i co z tego jak we wtorek przychodzi procek+mobo a ja nie mam jak go zamontować.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ee niesamowicie tanie to one były...ale dzięki nim ceny spadly za co tylko dziekować samowi... jednak sam mam lekki niesmak-spodziewałem sie czegoś więcej niz tylko takie podwojenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) glo Takie teksty bedziesz mogl gadac po testach. A jakby Sam jechal na marketingowym belkocie to czy jego firma by nadal istniala?? Na marginesie: madry czlowiek pomysli i cos powie,a glupi najpierw powi/napisze a potem pomysli. Wybierz swoja opcje i poczekaj na testy a nie gadaj glupot. jednak sam mam lekki niesmak-spodziewałem sie czegoś więcej niz tylko takie podwojenie :? Sam mi dokladnie tlumaczyl na zjezdzie jak tyglada proces projektowania i produkcji bloku. niejest to prosta sprawa. A ze Frost 2/ 2 slim sie sprawdzila na 1 rdzeniu to czemu nie zastosowac takiej samej koncepcji na 2 rdzeniach?? Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 A jakby Sam jechal na marketingowym belkocie to czy jego firma by nadal istniala?? To nie jest dobry przyklad. Abstraciach!ac calkowicie od realitynet (bo nie uwazam ze jada na marketingowym belkocie), wiele film opiera swoj fundament wlansie na marketingowym belkocie i swietnie funkcjonuja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 np sławna firma wiecie jaka- dysze vernturiego turbolizatory i inne takie mega patenty rodem z filmów s-f :P co do frosta to nie pisze na razie o wydajności bo nie było testów-chodzi mi raczej o mało efektowny i już mocno opatrzony wygląd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nie wiem czy nie walne babola.. ale chyba to jedyny blok na core2duo z polskich bloków? Mój miesięczny x3n wygląda rewelacyjnie, wydajny jest i to bardzo... i co z tego jak we wtorek przychodzi procek+mobo a ja nie mam jak go zamontować.... bloczek pasuje gdy ma zapinke na 775 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Moze skonczycie ta bezsesowna przepychanke slowna i poczekacie na testy? Blok juz pojechal do kogos na teasty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Misyo - multizapinka i jazda :) sry za ota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Większośc nie zauważyła, ale zmieniły się również miejsca mocowania wlotów. Najbardziej rozczarował mnie ten zgadkowy blok na NB. Wygląda na straszną tandetę, no i na ekspozycji przydało by się zmyć z niego ślady paluchów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Takie małe porównanie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...