Gość wodnikpl Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam od kilki dni mam dreczacy mnie problem. Mianowicie zawsze gdy wlaczam PC to zanim sie zaladuje to wlacza mi sie scandisk i pisze mi tak: e:\MULTIMEDIA - Sprawdzanie na dysku spójności danych... To na takim niebieskim tle wyskakuje. Wiecie napewno o co chodzi. Da sie to jakoś wyłączyć?? Dodam jeszcze ze przy próbie zdefragmentowania partycji wyskakuje mi takie coś: CLICK Przy restarcie PC dalej to samo.... Pomozcie prosze Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 zassaj sobie to checkdiskdisable.reg - wyłącza checkdiska całkowicie ze startu sysa (prawy przycisk myszy Zapisz element docelowy jako...) i to checkdiskenable.reg - odwraca wprowadzone zmiany przez pierwszy (prawy przycisk myszy Zapisz element docelowy jako...) by picasso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;160963 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...