Slow Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Najlepiej wysylkowo gdyz nie za bardzo mam czas w ciagu dnia zeby latac po sklepach. Bylbym wdzieczny za jakies informacje. EDIT: Blad w miniaturce - wysokosc powinna wynosic 25mm Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Allegro, cyfronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Allegro, cyfronika Niestety ani na allegro ani w cyfronice nie maja takich radiatorow. Chyba, ze w ogole nikt takich nie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/search.php?string=ra...new=0&pay=0 Nie wiem jak Ty to szukałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 http://www.allegro.pl/search.php?string=ra...new=0&pay=0 Nie wiem jak Ty to szukałeś. Dla przypomnienia - interesuje mnie radiator o wymiarach dl. 190mm szer. 140 wys. 25mm - przepatrzylem wszystkie aukcje - zaden nie spelnia warunku: maksymana wysokosc zeberek 25mm.. Wszystko ma 35mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nie oczekuj, że znajdziesz dokładnie taki sam radiator. Po to ludzie wymyslili piłkę do metalu aby sobie radzić z takimi problemami. Zresztą na Cyfronice można sobie zamówić od razu odpowiednio przycięty radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...