CriXu Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam Posiadam sprzet jak w podpisie, mam pozliwosc polaczenia dwoch kart w SLI, pytanie tylko czy takie coss bedzie wydajniejsze od jednej karty... Kasa jaka moglbym wywalic to cos w granicach 1200zeta, pytanie tylko czy lepiej wziac 2 karty 7600GS/GT Galaxy czy jedna 7900GT (roznica w cenach to kilka zlotych)... Najwazniejsze teraz jest to czy moj zasilacz to pociagnie????!!!!!!! Nie chce zmieniac zasilacza wiec musi wystarczyc to co mam... Dajcie znac czy wyciagnie SLI czy lepiej wziac 7900GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbec Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Dwa 7600gt beda wydajniejsze, a zasialacz raczej wytrzyma. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez qbec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 rozumiem, że teraz masz już Gainwarda 7600gt? Jeśli tak to dokup obojętnie jaką 7600GT i zmień bios. Będzie wydajniej :wink: Co do zasilacza - wytrzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 okej czyli inwetsuje w SLI :P ale jednak chyba wolabym 2 identyczne karty :) wiec mozliwe ze albo zmienie na Galaxy albo dokupie druga taka jak mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Takiego Gainwarda teraz za 590 znajdziesz bez probemu więc loozik Ostatnio bawiłem sie Sli 2x7600GT (Gainwardy) w sumie fajnie to śmiga :wink: W Oblivionie 60 fps w niektórych lokacjach mnie powaliło :D W Fear 1280x1024 4xAA 16xAf Full nie spada poniżej 25 fps Więc jak masz juz jedną grafe to możesz śmiało wchodzić w sli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...