jonas Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 ehhh jonas czepiasz się i tyle Ci powiem ;] a to był przełącznik gaz-benzyna przerobiony na power i reset broń dzielimy na gładkolufową i gwintowaną - o teorii się rozpisywał nie będę - use google ;] Od tego jestem :> Wiem, jaka jest różnica w gładkolufowej i gwintowanej broni. Toteż dziwię się, cóż niesamowitego w gwintowanej. Żeby to jakaś kosmiczna technologia była, ale tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veilroth Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Odgrzebuję za namową jednego forumowicza w celu zrobienia małego podsumowania, które powinienem był zrobić jakieś 1.5 roku temu. :lol2: Ten projekt był jedną z moich pierwszych modyfikacji, w tej chwili pracuję nad paroma innymi - jeśli czas pozwoli może je kiedyś pokażę. Pacjent poddany operacji to stara buda Codegena (zawsze lubiłem wyzwania), można było ją zobaczyć na Targach Tuningu Komputerów w Krakowie w październiku 2006 roku i w artykule w Auto Tuning Świat z lutego 2007. To co było zmieniane widać na I rzut oka - dodatkowo dorzuciłem klimatyczny zegar cyfrowy na panelu frontowym, reset i power na przełączniku z boku i skrzynkę bitumiczną na wyciszenie dysku. Parę zdjęć po zakończeniu prac 1.5 roku temu: 1 2 3 I parę zdjęć z teraźniejszości: 1 2 3 bonus film w kiepskiej jakości - jeśli się nie podoba w każdej chwili możesz mi kupić kamerę cyfrową I teraz najważniejsza rzecz z całego tego postu, czyli... CREDITS: PelzaK (za wiele informacji na różne tematy, a zwłaszcza na temat szpachlowania) ; Radex (za wypite piwa) ; Carl0s (za przekleństwa) ; Miąsuś (za udostępnienie nowego frontu) ; Gryzol (za wypalone papierosy i załatwienie tańszych części) ; Qrak (za pomoc przy elektronice) ; Melonowy (za kawał o kolesiu który miał złotą śrubkę zamiast pępka) i parę innych osób których niestety przypomnieć nie dam sobie rady Special thnx to : Pani ze stoiska malarskiego w Praktikerze która udając, że nic nie widzi pozwoliła mi zużyć pół puszki najdroższej farby Chyba tyle. Jak sobie coś lub kogoś przypomnę to może jeszcze dopiszę. Edytowane 16 Marca 2008 przez simic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 dziękuję za pamięć :) W sumie ten zegar predatora ma jedną wadę... zmieniają się tylko sekundy jak się na niego patrzy :) dlatego też zaniechałem jego wykonania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...