warn Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 witam, jest pewnien problem mam ta pompke (Hydor L30) kilka lat a teraz prawie wcale nie pompuje tak jak gdyby nie miała siły. Da sie to jakoś uleczyć czy juz do kosza? Czy np. wymiana wirnika coś pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 pierdzi głosno?? Moze łopatki wirnika nawalają o pokryweczy tam obudowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) zrub teflon mod ktory opisalem w dziale o tej pompce .. mi tez juz takk walilo myslalem ze to koniec z nia aa tym czasem chodzi ciszej niz nowa :)) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez pipanol-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Panowie ale ona nie chodzi głośno lecz nie ma cisnienia ledwo co woda przez nia sie przelewa. I nie wiem czy kupować nowy wirnik choc i tak go nigdzie nie moge dostać, czy poprostu nowa pompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 kupiłes uzywaną czy nową?? bo moze jest gwarancja. Albo czy puszczałes na nizszym/wyzszym napięciu?? A moze poprostu oczekujesz od niej zbyt wiele? Podepnij 3 bloki i chłodnice. Jak woda bedzie krązyc to ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 kupiłem uzywana i juz kawła czasu ją mam a teraz nawet jesli uzyje samego przewodu i podniose go na wysokośc 50cm beż zadnego bloku itp... to woda dojdzie moze do 40 cm i nic dalej, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mialem tak samo z Maxijet 1000 ( czy jak to sie tam pisalo ), pompka poszla na smietnik. Ale moze u Ciebie pomoze tylko wymiana wirnika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warn Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ale szkoda by było kupić wirnik a potem dowiedziec się ze wymiana wirnika jednak nie pomoże..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 aaa probowales ten mod ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...