niko2003 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) O co mi dokładnie chodzi, a no oto, aby przewijanie w takich programach odbywało sie nie co 5 sekund (forward and rewind) tylko np. co 1 lub 2 sekundy. Szukałem wtyczek (jedna jest dopiero w fazie testów i nie działa), a wkażdym napotkanym programie przewiajanie jest standardowo o 5 sekund (przód i tył). Najlepszym dla mnie rozwiązaniem byłby program do zgrywania lub wychwytywania głosu czy mowy z plików .*? Czy wogóle coś takiego istnieje? Może być w jakimś zachodnim języku obojętne? I czy znacie program który może pomóc w puszczanej muzyce zmniejszyć TEMP i SPeed. Winamp ma taki plugin, lecz jest słabej jakości. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio_tuning Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 mi sie zdaje ze kazdy program przewija co 5 sek a co do tego ktory pozwoli zmniejszyc speeda w muzyce to kiedys uzywalem GoldWave, bardzo fajny, tez mial chyba taka opcje, nie pamietam juz dokladnie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...